Oberta la preinscripció dels 42 màsters universitaris de l’UJI per al curs 2020-2021

671

Els estudis van des de les branques d’arts i humanitats, ciències, enginyeria i arquitectura, ciències de la salut, i ciències socials i jurídiques i resultats es publicaran el 3 de juliol i la matrícula es podrà realitzar fins al 21 de juliol

Actualitat Diària 

La Universitat Jaume I obri avui dimecres 15 d’abril la primera fase de preinscripció dels màsters universitaris per al curs 2020-2021 que s’estendrà fins al 19 de juny de 2020. En total la universitat pública de Castelló ofereix per al curs vinent 42 màsters universitaris en les branques d’arts i humanitats, ciències, enginyeria i arquitectura, ciències de la salut, i ciències socials i jurídiques. Els resultats es publicaran el 3 de juliol i la matrícula es podrà realitzar des d’aquest dia fins al 21 de juliol de 2020.

L’UJI està pendent de rebre la verificació dels tres màsters següents: un nou màster conjunt Erasmus Mundus en Robòtica Intel·ligent Marina i Marítima amb la Universitat de Toulon (França) coordinat per la Universitat Noruega de Ciència i Tecnologia i la Universitat de Lisboa, que compta amb finançament de la Comissió Europea; i els màsters d’Infermeria i Tecnologia Geoespacial.

Per accedir als estudis de màster, les persones sol·licitants han d’estar en possessió d’alguna titulació universitària oficial espanyola o expedida per un país de l’espai europeu d’educació superior (EEES); accés amb estudis estrangers homologats  pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport espanyol; o amb titulacions universitàries oficials fora de l’EEES.

No obstant això, l’estudiantat amb titulació espanyola que es trobe finalitzant els estudis que donen accés al màster, podrà fer la preinscripció però haurà d’haver realitzat el dipòsit del títol per formalitzar la matrícula. L’alumnat amb titulació d’accés estrangera ha de tenir finalitzats necessàriament els estudis per a poder formalitzar la preinscripció.

Dels 42 màsters universitaris que ofereix l’UJI un total de 10 corresponen a la branca d’arts i humanitats; sis a la de ciències; set a la d’enginyeria i arquitectura; cinc a ciències de la salut i, en la branca de ciències socials i jurídiques l’oferta s’eleva a 14 màsters. Els màsters s’ofereixen en diferents modalitats online, presencials i semipresencials. A més, del total de màsters, quatre tenen atribucions professionals, 16 són interuniversitaris i un Erasmus Mundus.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací