Santa Magdalena celebra la injecció de 111.521 euros provinents del Fons de Cooperació i del Pla Castelló 135

669

Aquests fons representen pràcticament el 50% del que el municipi va deixar de percebre per la liberalització de l’AP7

Actualitat Diària

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, informa que la Diputació de Castelló ja ha comunicat als ajuntaments la quantitat econòmica, que dins del pressupost de 2020 està prevista dins del Pla Castelló 135 i del Fons de Cooperació Municipal, i que correspon a cada Ajuntament.

Santa Magdalena rebrà un total de 111.521 €, dels quals 90.900 €, corresponen al Pla Castelló 135 i 20.621 € al nou Fons de Cooperació Local, que des de la Diputació s’ha impulsat dins del pressupost 2020 i que ve a complementar al Fons de Cooperació, que venia aportant fins ara la Generalitat i que també estableix una aportació d’altres 20.621 € per a l’Ajuntament magdalener.

Bou assenyala que: “aquestes ajudes ens ajudaran a minimitzar l’efecte de la falta d’ingressos, procedents de l’IBI de caràcter especial de l’autopista AP7. De fet, representen pràcticament el 50% del que deixarem de percebre per la liberalització de l´AP7, una ajuda que serà fonamental per a municipis com Santa Magdalena”.
A més, l’alcalde explica que una de les novetats del Pla Castelló 135 “és que se’ns permet la utilització del 50% de la quantia per a despesa corrent, ja que es modifiquen les bases del pla”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací