Bankia ofereix a 1,2 milions de clients finançament a meitat de preu durant el cap de setmana del Black Friday

660

Actualitat Diària

Bankia inicia hui una campanya comercial enfocada a finançar les compres durant el cap de setmana entre el Black Friday (29 de novembre) i el Cyber Monday (2 de desembre). A més, incorpora a la mateixa incentius a l’estalvi, amb bonificacions i regals a les aportacions que es realitzen des del 27 de novembre al 2 de desembre en fons d’inversió i plans de pensions.

Així, l’entitat ofereix a 1,2 milions de clients finançament a meitat de preu per a les compres que duguen a terme entre el 29 de novembre i el 2 de desembre. Es tracta de préstecs preconcedidos a un tipus nominal del 4,85% (4,95% TAE), sense comissió d’obertura, un import màxim de fins a 60.000 euros i un termini d’amortització de fins a 96 mesos. El preu d’aquesta oferta és pràcticament la meitat de l’aplicada als crèdits al consum preconcedidos habituals, que es mou sobre el 9%.

Els interessats poden fer efectiu el préstec precondedido en el moment que estimen oportú, durant les 24 hores al dia, els set dies de la setmana. Per a això, disposen dels caixers de l’entitat, l’App de Bankia en mòbils o tablets, el servei de ‘Bankia Online’ i la xarxa d’oficines del banc o els seus gestors digitals.

A més, Bankia retornarà a 200 dels seus clients la suma de les compres efectuades amb les seues targetes de crèdit entre el 29 de novembre i el 2 de desembre, en qualsevol comerç, fins a un màxim de 300 euros. Els agraciats seran triats per sorteig.

Per a participar en la promoció els titulars de targetes de crèdit només han d’entrar en l’App de l’entitat o en la seua oficina internet. Amb aquest pas ja estarien automàticament identificats per a participar en el sorteig, sense necessitat d’emplenar cap registre.

Bonificació per portar els fons d’inversió des del 27 de novembre

La campanya comercial de Bankia en relació amb el Black Friday també incorpora bonificacions a l’estalvi. En aquest sentit, els traspassos procedents de fons d’inversió d’altres entitats a una selecció de fons Bankia realitzats a través de Bankia Online entre el 27 de novembre i el 2 de desembre comptaran amb una bonificació del 2,5% sobre l’import subscrit.

Per a beneficiar-se de la promoció principalment és necessari que compte amb un compromís de permanència de 36 mesos.

Multiplica el regal per aportacions a plans de pensions

Finalment, Bankia també incentiva les aportacions i els traspassos d’altres entitats a plans de pensions que es duguen a terme entre el 27 de novembre i el 2 de desembre mitjançant l’aplicació de Bankia o Bankia Online. Es pot obtindre un Xec regal d’Amazon.es per import entre 25 euros i 250 euros, en funció de l’aportació realitzada.

Aquest xec regal és addicional als obsequis establits per l’entitat per a la ‘Campanya de Plans de Pensions’ fins a final d’any, en la qual el partícip podrà triar entre dos obsequis: un regal físic o un altre digital, en funció del següent escalat:

Per a aportacions entre 3.000 i 4.999, el partícip podrà seleccionar un xec per a Amazon per 25 euros o auriculars sense fils Prixton.
Per a aportacions entre 5.000 i 7.999, es podrà optar entre un xec de 45 euros per a gastar en Amazon o un altaveu Google Mini.
Per a aportacions entre 8.000 i 15.999, es podrà triar entre un xec per valor de 100 euros per a adquisicions en Amazon o un robot aspirador.
I, finalment, per a aportacions des de 16.000 euros, el client podrà triar entre un xec valorat en 250 euros per a canviar-lo per qualsevol article de Amazon o una Smart TV de 32 polzades.

D’aquesta manera, els clients de Bankia tenen l’oportunitat de multiplicar els regals per les seues aportacions a plans de pensions si realitzen les mateixes durant els dies indicats, ja que d’aquesta manera obtindran un obsequi per la ‘Campanya del Black Friday’ i un altre per la ‘Campanya de Plans de Pensions’ pròpiament dita.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací