Nou empreses de Castelló participen en el seminari de Tile of Spain per a prescriptors a Frankfurt

618

Actualitat Diària

Tile of Spain, en el marc de la campanya de promoció del taulell espanyol a Alemanya, cofinançada per ICEX España Exportació i Inversions i ASCER, i amb el suport de l’Oficina Comercial de Düsseldorf, celebra a la ciutat alemanya de Frankfurt demà dijous 28 de novembre un seminari dirigit a arquitectes i interioristas de la zona.

El seminari, que se celebra en la seu de l’Institut Cervantes de la ciutat, té com a objectiu donar a conéixer als professionals locals l’oferta del sector espanyol, posicionant-la com a avantguardista, tecnològica i innovadora. Per a això, s’han programat una sèrie de conferències tècniques i una zona d’exposició en la qual participen les empreses: Cevica, Dune, Grecogres, Llevantina, Living Ceramics, Navarti, Porcelanosa, Saloni i Todagres.

Alemanya és en l’actualitat la cinquena destinació de les exportacions de ceràmica espanyola. En 2018 les vendes van aconseguir els 103,3 milions de € (+8,5%). Entre gener i setembre de 2019, les vendes han sigut de 78,1 milions de € (-1,7%).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací