Santa Magdalena destina una partida de 706.000 euros per la millora i ampliació integral del CEIP Albert Selma

1078

La infraestructura educativa es troba dins del Pla Edificant de la Generalitat Valenciana.

Actualitat Diària

El col·legi públic Albert Selma serà objecte d’una millora i ampliació integral, que suposarà una inversió, en dues anualitats, per part de la Generalitat, de més d’1.380.128 euros dels quals, l’Ajuntament de Santa Magdalena gestionarà 706.000 durant el present exercici. En aquest sentit, el dia 4 de març, segons ha anunciat l’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, eixirà a licitació la redacció del projecte i direcció d’obra, de manera que, a principis del curs 2019-2020, els treballs començaran. Així, l’alcalde ha explicat, que durant el període en el qual s’executen les obres, un curs escolar aproximadament, els alumnes i les alumnes del centre rebran les seues classes en el pavelló poliesportiu. De fet, en la pista poliesportiva exterior se situaran una sèrie d’aules prefabricades amb tota classe de serveis,  que són les que albergaran als xiquets durant el període d’execució d’aquestes.

Les obres del Pla Edificant serviran per a ampliar  i millorar totes les instal·lacions del CEIP Albert Selma, que disposarà d’una planta baixa amb dues aules d’infantil, dotades cadascuna del seu corresponent pati individual, una biblioteca de 41m2, sala de professors, despatxos, sala de visites, consergeria i cuina-menjador, habilitat per a 80 alumnes en dos torns. En aquesta planta baixa també hi haurà lavabos, vestidors i un espai per a la pràctica esportiva.

D’altra banda, en la primera planta, es distribuiran un total de 4 aules de primària, un laboratori, una aula per als serveis de psicopedagogia i un magatzem. A més, la zona exterior es distribuirà en dos patis, un per als alumnes d’infantil i un altre per als de primària, a més de la pista poliesportiva. Totes les instal·lacions seran completament accessibles i disposaran d’ascensor.

“Estem molt satisfets perquè, en breu, començarà una de les obres més importants del nostre municipi, que sens dubte, contribuirà al fet que els veïns i veïnes de Sta. Magdalena, tinguem per fi, el col·legi que ens mereixem. De fet, aquesta infraestructura està pensada no solament en les necessitats actuals, sinó en les futures”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací