L’Agrupació Musical de Santa Magdalena celebra el proper dissabte la festivitat de Santa Cecília

1193

El concert de Santa Magdalena enguany està dedicat a la música valenciana i en ell col·laboraran el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’

Actualitat Diària

cartellSanta Magdalena es vestirà de festa el pròxim cap de setmana i ho farà per a celebrar Santa Cecília, la patrona dels músics. Els actes s’iniciaran a les 17,30h amb una missa a l’església parroquial, que comptarà amb la presència de tots els membres de la formació musical.

D’altra banda, a les 19.30h se celebrarà un concert extraordinari a l’auditori de l’Edifici Social, serà la posada de llarg d’una infraestructura molt demandada per la població de Santa Magdalena. El concert de la banda de Santa Magdalena enguany està dedicat a la música valenciana i en ell col·laboraran el Grup de Danses Magdaleneres i la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís’.

“Hem preparat el concert amb molta de cura, i enguany a més, amb molta il·lusió, pel fet d’obrir al públic l’auditori. Pense que és un concert que quedarà en la retina de tots i en el qual volem agrair també la col·laboració del Grup de Danses i de la Colla de Dolçainers i Tabaleters’.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací