Nules subscriu un acord amb la multinacional BNI per a millorar la competitivitat de l’empresa local 

923

Conselleria de Cultura destina una ajuda de prop de 7.000 euros per a la dinamització dels museus locals

Castellón Información

L’Ajuntament de Nules ha signat un conveni de col·laboració amb la multinacional Business Networking International Corporation (BNI) per a millorar la competitivitat de l’empresa local.

De manera que gràcies a aquest conveni es posaran en marxa activitats de formació, assessorament i informació sobre networking professional mitjançant la promoció de l’ús eficient i sostenible de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC) com a instrument per a la consolidació i creixement empresarial.

Sobre això, l’alcalde de Nules, David García, comenta que “la Regidoria de Desenvolupament Local fa actuacions i presta diferents serveis per a fomentar l’emprenedoria i consolidar l’empresa local i promou iniciatives que integren l’activitat emprenedora a la nostra localitat mitjançant el programa Natiu. Precisament aquest conveni és una d’aquestes iniciatives que promourem”.

Així doncs, l’acord es desenvoluparà a través de dues modalitats, per un costat amb activitats de formació entre les que s’inclou una jornada formativa anual que versarà sobre els avantatges de l’ús de les TIC en el networking professional mitjançant la xarxa com a ferramenta comercial i la seua utilitat per a consolidar i millorar els negocis locals. Aquesta acció formativa estarà destinada a empresaris, dirigents o responsables d’empreses del municipi i a les persones emprenedores que han format part del Focus d’Empreses de Nules.

Per altra banda, amb la difusió i informació sobre disponibilitat en els grups de BNI, en aquest sentit Natiu es compromet a difondre entre el sector empresarial quins professionals són seleccionats en els diferents grups de BNI, es donarà prioritat informativa als grups ubicats a Nules; a més d’informació especialitzada remesa per BNI i relacionada amb l’ús de les TIC en el networking professional.

Totes les activitats seran gratuïtes i la duració del conveni és per a un any des de la seua entrada en vigor el pròxim 1 de desembre.

L’Ajuntament de Nules ha rebut prop de 7.000 euros en subvencions de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports destinats als diferents museus de la localitat. En concret, s’ha atorgat 2.029,28 euros per a la dinamització del Museu de Medallística Enrique Giner i 379,53 euros per a la dinamització del Museu d’Història; a més s’ha concedit 4.536,35 euros per a la restauració de l’escultura de l’Apostolat de Vicente Perelló de la Cruz.

No obstant això, cal recordar que les peces restaurades que formen part de l’obra de l’Apostolat de Vicente Perelló de la Cruz es troben a l’església de la Immaculada per a estar exposades de manera definitiva. L’Ajuntament de Nules ha destinat a la restauració d’aquest retaule un total de 13.470 euros

La Regidoria de Museus també organitza diferents activitats per a promocionar i difondre els seus museus principals, el Museu de Medallística Enrique Giner i el Museu d’Història amb l’objectiu de mostrar la riquesa patrimonial de la localitat als diferents públics i més en especial als xiquets i joves. De manera que per a aquest nou curs escolar 2018/2019 s’ha presentat un renovat pla didàctic on es pretén oferir als xiquets i xiquetes de la localitat i dels pobles dels voltants la possibilitat de conéixer el patrimoni local a través d’activitats lúdiques i de manera entretinguda.

“Amb aquestes iniciatives volem dinamitzar els nostres museus i com no promocionar-los, de manera que tenim el suport del Consell, que ens ha concedit diferents ajudes perquè puguem continuar treballant en aquest projecte”, matisa el regidor de Museus, Antonio Romero.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací