Sant Mateu i la Vall d’Uixó gaudiran d’unes jornades convocades per l’IVAJ

928

Els events es realitzaran del 18 al 25 de juliol en deu localitats distintes de tota la Comunitat Valenciana 

Actualitat Diària

Sant Mateu i la Vall d’Uixó gaudiran d’unes jornades convocades per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), qui ha organitzat deu trobades territorialitzades en distintes localitats de tota la Comunitat Valenciana. L’IVAJ pretén reunir-se amb les distintes conselleries de Joventut per tal de presentar la ‘Estratègia Valenciana de Joventut‘. Les jornades se celebraran del 18 al 25 de juliol i, de fet, en l’agenda figuren la  municipalització de les polítiques de joventut i el desenvolupament de la Xarxa Jove a nivell local. 

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha indicat: “Anem a oferir tota la informació sobre la municipalització de les polítiques de joventut”, i ha prosseguit: “Volem difondre l’Estratègia Valenciana de Joventut i les línies de compromís per tal de desenvolupar-ho tot conjuntament per l’IVAJ i els ajuntaments”.

Les trobades tinran lloc a Sant Mateu, La Vall d’Uixó, Crevillent, L’Alcudia de Crespins, Benissa, Tibi, Requena, Tavernes de la Valldigna, Lliria i Mislata. En aquestos events s’hi han convidat a tots els ajuntaments de la zona. Així doncs, a través de les seues conselleries, els consells locals de joventut i mancomunitats, els representants de les Diputacions, de la Federació Valenciana de Municipis i Provincies i també el Consell Valencià de la Joventut, participaran en les jornades.

L’IVAJ distribuirà els materials amb els programes d’interés per a les entitats locals i per tal de generar espais de participació i oci educatiu. 

Calendari de reunions

Les reunions comencen este dijous a les 11:00 hores en l’Ajuntament de Sant Mateu i per la vesprada, a les 17:00 hores, eN el Palau de Vivel de la Vall d’Uixó.

El dilluns, la cita torna a ser a les 11:00 hores en el Centre Jove de Crevillent i a les 17:0o hores en la biblioteca municipal de l’Alcúdia de Crespins.

El dimarts, les reunions de conselleries de Joventut se celebraran a las 11:00 hores a la sala d’actes de l’Espai Cultural Les Cases del Batlle de Benissa. De vesprada,  a les 17:00 hores, la trobada serà  en la Casa de Cultura y Biblioteca de Tibi.

El dimecres, les trobades se celebraran a les 11:00 hores a l’Ajuntament de Requena i a la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna.

Finalment, les jornades conclouen el dijous en la seu de la Mancomunitat Camp de Turia en Llíria, a les 11:00 hores i en el Centre Jove El Mercat de Mislata, a las 17:00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací