Esports de Santa Magdalena ofereix als veïns classes d’aquagym

1003

Es convoca a una reunió informativa a tots els interessats, dimarts que ve, 25 de juny, a les 20h i en el saló de plens de l’Ajuntament

Actualitat Diària

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, la piscina municipal acollirà per segon any consecutiu, classes d´aquagym, que seran impartides per la fisioterapeuta, Yolanda Pérez García.

En aquest sentit, es convoca a una reunió informativa a tots els interessats i interessades, dimarts que ve, 25 de juny, a les 20h i en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena. En aquesta reunió s’informarà sobre els horaris establits i els dies en què s’impartiran les classes d´aquagym.

aquagym, conegut també com a fitness aquàtic o com a gimnàstica aquàtica, és una variant de l’aeròbic i es duu a terme en un mitjà aquàtic, generalment una piscina. Pel fet que es treballa en condicions d’immersió, i gràcies a la flotació promoguda per l’aigua, en practicar aquagym obtenim tots els beneficis de practicar un esport com l’aeròbic, però es disminueix considerablement el risc de lesions.

Cal recordar que , dins de l’aigua, el pes d’una persona es disminueix entre un 80 i 90% pel que el cos no es ressent i el risc de patir algun tipus de lesió disminueix considerablement. Es tracta d’una activitat física perfecta per a persones amb problemes traumatològics, articulars o musculars o persones en procés de rehabilitació a causa del reduït impacte articular.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací