Sant Jordi decreta el confinament preventiu del municipi pel repunt de contagis

504

Actualitat Diària

L’alcalde de Sant Jordi acaba de signar un decret pel qual estableix un confinament preventiu en el municipi davant l’important repunt de contagis per covid en alguns municipis de la comarca. Iván Sánchez ha pres aquesta decisió que durarà 15 dies i limitarà l’activitat i la mobilitat al poble.

“És preferible prevenir per responsabilitat abans que haver de prendre mesures de xoc, com està passant en altres municipis de la comarca, alguns de l’entorn de Sant Jordi. Per això és important que els veïns siguin conseqüents, vagin amb compte i limitin les seves activitats socials per a evitar contagis”, ha explicat Iván Sánchez.

El decret que ha signat l’alcalde de Sant Jordi aquest matí suposa el tancament de totes les instal·lacions municipals i dels parcs, la suspensió de totes les activitats esportives i deixar sota mínims els serveis que es presten a l’Ajuntament. Cal tenir en compte que, encara que només hi ha dos nous casos al poble, les mesures de confinament afecten també treballadors municipals.

Iván Sánchez ha demanat responsabilitat a tots els veïns “per a superar junts aquesta situació tan complicada”. Considera que “és preferible prendre aquesta mesura de manera preventiva i no de xoc, com està passant en altres pobles, en vista de l’augment de casos en tota la comarca, que està afectant bastant municipis de l’entorn de Sant Jordi”.

L’Ajuntament de Sant Jordi mantindrà operatius tots els serveis essencials i oferirà informació de manera fluida perquè els veïns del municipi sàpiguen en tot moment quines novetats puguin sorgir.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací