Sant Jordi arranca aquest dissabte la programació estiuenca amb una visita guiada per la localitat

866

L’alcalde Iván Sánchez ha explicat que han organitzat una agenda d’activitats molt completa per a tots els veïns i visitants

Actualitat Diària

La programació que l’Ajuntament de Sant Jordi ha preparat per a la temporada estival arrancarà demà amb una visita guiada a càrrec de Narcís Tena. “En el recorregut, els assistents podran conéixer els llocs més emblemàtics de la localitat i la seua història”, ha explicat l’alcalde, Iván Sánchez, “hem organitzat una agenda d’activitats molt completa amb la finalitat d’oferir  a veïns i visitants un ampli ventall de propostes lúdiques, culturals, gastronòmiques i esportives i, alhora, promocionar el turisme de Sant Jordi”.

La música és un dels plats forts de la programació, amb les audicions dels alumnes de l’Escola de Música, trobada de bandes de música, concerts de piano o l’actuació del grup En&Ton.

cartel  viu estiu, Sant Jordi

Els tallers amb diferents temàtiques també tenen un espai destacat en la programació estiuenca, com el de cuina per a joves que impartirà l’Associació de Mestresses de casa La Llar o un “ecotaller” en el qual es confeccionaran manualitats amb material reciclat. El seté art centrarà algunes de les nits d’estiu, amb sessions de Cinema a la Fresca en el Fossar Vell i la projecció de pel·lícules enfocades especialment al públic familiar.

Per als amants del senderisme, també s’ha organitzat una marxa nocturna guiada a càrrec de Itinerantur. La ruta, de 10 km, dificultat moderada i una durada aproximada de 5 hores, discorrerà a la llum de les estreles des de Sant Jordi fins a Cervera. El recorregut inclou una visita i tast de vins en la Boteria Abelardo. Una vegada a Cervera, un autobús portarà als participants de tornada a Sant Jordi. Un sopar de germanor, el dissabte 31 d’agost, posarà la cirereta a la programació estival.

“El programa d’estiu completa les activitats que es duran a terme durant les Festes Majors, que enguany es desenvoluparan del 25 de juliol al 5 d’agost, i en la Mostra d’Oficis Tradicionals, que es durà a terme el cap de setmana del 10 i 11 d’agost”, va explicar Sánchez, alhora que va animar a la ciutadania a participar en tots els actes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací