Sanitat aïlla per precaució als familiars i amics de l’afectat per coronavirus de Borriana

721

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat ha aïllat, com a mesura preventiva, a tres familiars i a un grup d’amics que van viatjar a Milà (Itàlia) amb l’ingressat per coronavirus a l’Hospital de la Plana, segons fonts del mateix departament hospitalari.

Com ja va informar en la seua edició del dimarts Castelló Informació, la primera víctima per aquesta malaltia en la Comunitat i la sisena a Espanya és el cas d’un veí de Borriana, J.G. de 32 anys.

Després de tornar de Milà en el matí del dimarts, el jove va avisar a l’Hospital de la Plana que no es trobava bé. Després de realitzar-li les proves es va confirmar la presència dels símptomes causats pel Covid-19. Els facultatius li van preparar una habitació aïllada per a evitar contagis en el centre hospitalari i va ser traslladat en ambulància.

Aïllat un parell de setmanes

Segons fonts de l’Hospital de la Plana, l’afectat haurà de romandre aïllat un parell de setmanes, fins que haja desaparegut per complet aquest quadre mèdic similar al d’una grip.

Fonts pròximes a la família de J.G, han informat aquest mitjà que “es troba bé i és molt poc el que li han detectat”. En un àudio al qual ha tingut accés aquest mitjà, el mateix afectat explica que “Hi ha més eco per la pandèmia que hi ha, que pel que és en si la malaltia” i demana “calma” davant aquesta situació. “És com una grip normal i estic bé, tranquil·litat”, assegura.

Cal destacar que l’afectat és un conegut empresari de la restauració en la capital de la Plana Baixa i que durant aquests dies ha hagut de tancar el seu establiment “per descans del personal”, com ha informat a través de xarxes socials.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací