Safont tranquilitza als borrianencs: “La traçabilitat dels contagis està molt acotada”

513

Actualitat Diària

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha volgut calmar els ànims de la ciutadania per la situació epidemiològica propiciada pels contagis de coronavirus, que ascendeixen a 105 en el municipi, amb una incidència de més de 300 punts.

En aquests moments Borriana és la localitat valenciana amb pitjors dades, però Safont ha expressat que des de Sanitat li han garantit que “la traçabilitat dels contagis està delimitada i controlada”. “Salut Pública ha destinat la major part dels rastrejadors que té a la província a estudiar la situació de Borriana”, ha afegit.

La majoria d’aquests contagis s’han produït per brots socials i familiars, ja que “hi ha famílies en les quals han donat tots positiu”. Aquest fet ha transcendit en què els contagis s’hagin traslladat a les aules, ja que “hi ha diverses en diferents col·legis confinades”.

A més, durant Setmana Santa han hagut diverses denúncies per festes en les quals no respectava cap norma sanitària: “Ahir vaig tenir coneixement d’una en una casa en la qual es va denunciar a 7 persones, hi ha gent que encara no s’ha adonat de la gravetat de la pandèmia. A l’Hospital de la Plana hi ha veïns de Borriana ingressats, tant en planta com en l’UCI”. Safont ha donat la xifra que s’han produït entorn a 400 denúncies des de l’inici de la pandèmia en la localitat: “Em semblen massa”, ha manifestat.

Safont ha demanat als borrianencs que es vacunin. “Aquest fet ajudarà a reduir contagis i a més, el que estigui vacunat i doni positiu, no notarà els símptomes del virus”, ha destacat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací