Les rosarieres de Vila-real pressenten el IX Concurs Fotogràfic

517

El termini finalitza el 23 d’agost i el primer premi és de 150 euros

Actualitat Diària

Les rosarieres de Vila-real animen a participar en el IX Concurs Fotogràfic amb la temàtica ‘200 anys al seu costat‘.

La participació està oberta a totes les persones majors de 18 anys aficionats o professionals de la fotografia, que siguen autors d’alguna de les tres imatges que es poden presentar com màxim. El format de les fotografies deurà ser de 20×30 cm i es deuen presentar sobre un suport rígid com cartolina o cartó. No s’admetran collage, muntades o fotografies pintades. Les imatges, per descomptat, deuen ser inèdites i no han d’haver sigut premiada en altres concursos.

Els participants han de presentar els treballs personalment o per correu a la Casa Social Mossen Gil, a la direcció C/San Antonio, 56, 12540 Vila-real (Castellón). La casa social està oberta els dilluns de 19.30 a 20.30h.

El termini de presentació conclourà a les 24:00 hores del dia 23 d’agost. Les fotografies premiades passaran, a més, a ser part de l’associació i les obres presentades seran exposades fins a l’11 d’octubre en horari d’apertura de la casa social.

El jurat comunicarà la seua decisió a partir del 13 de setembre i els premiats deuran acudir personalment a arreplegar el premi que serà 150 euros. Es poden veure la resta de bases del concurs en les fulles de rosa del mes de maig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací