Xilxes es reuneix amb Costas per a trobar una sol·lució per a la passarel·la de la platja

1408

La Direcció General està preparant l’informe que determinarà si convé reparar els danys de la passarel·la o substituir-la per una nova

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Xilxes ha fet un pas més cap a una solució efectiva sobre el tancament de la passarel·la de la platja després de mantindre una reunió en la Direcció General de Costas i constatar que els tècnics d’aquest departament han iniciat ja l’informe que determinarà si convé reparar els desperfectes de la instal·lació o substituir-la per una nova.

L’alcalde de Xilxes, José Martínez, el regidor de Turisme, Alberto Ferrando, el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, el cap provincial de Costas, Fernando Pérez, i el cap de projectes i obres, Leonardo Monzonís, i personal tècnic, han mantingut una trobada que ha conclòs amb el compromís de disposar de l’informe com més prompte millor per a adoptar l’opció més viable i garantir la seguretat dels ciutadans.

En qualsevol cas, l’Ajuntament de Xilxes reclamarà al govern central que dedique una partida pressupostària bé a cobrir les despeses de la reparació de l’estructura danyada, o bé a costejar la substitució per una nova passarel·la.

La passarel·la de la platja va ser tancada al públic per part de l’Ajuntament de Xilxes a mitjan abril com a mesura preventiva, decisió que Costas va corroborar en determinar mantindre-la tancada al públic de forma permanent.

Així mateix, l’equip de govern ha aconseguit que Costas qualifique l’actuació com a emergent, per la qual cosa els tràmits en la redacció del projecte s’estan portant pel procediment d’urgència.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací