Renfe augmenta l’oferta de serveis Euromed i Intercity amb origen i destinació Castelló

625

Actualitat Diària

Renfe augmenta l’oferta de serveis Euromed i Intercity amb origen i destinació Castelló a partir de la segona setmana de juny. S’incrementa en un 15% els serveis del Corredor Mediterrani, amb un augment de 16 trens setmanals entre Catalunya i Castelló.

D’altra banda, els Intercity que circulen els caps de setmana entre Madrid i Vinaròs, passaran a circular diàriament amb un tren per sentit a partir del 12 de juny amb una oferta de 14 serveis setmanals, en lloc dels 2 actuals. D’altra banda, es prolonga el servei Alvia que enllaça Gijón amb València i Castelló, fins a Orpesa i els divendres fins a Vinaròs des de l’11 de juny fins al 5 de setembre.

Corredor Mediterrani

La companyia posa en servei a partir del pròxim 7 de juny un Euromed més per sentit entre Barcelona i València, de dilluns a divendres, amb sortida de Barcelona a les 7.15 del matí i des de València sortirà a les 16:20h amb destinació la Ciutat Comtal, a més d’un servei Intercity els divendres, dissabtes i diumenges entre Barcelona i València, que començaran a circular el pròxim dia 11 de juny.

Trens certificats anti-COVID

Tots aquests serveis Ocell, Alvia, Euromed i Intercity gaudeixen de la certificació AENOR de protocols anti-COVID i del segell SGS “Disinfection Monitored”, que certifica l’eficàcia en els resultats dels protocols de neteja i desinfecció. Aquest segell avala nivells òptims de desinfecció en totes les superfícies del tren enfront d’un ampli espectre de bacteris i virus, entre els quals es troba la COVID-19.

A més, Renfe aplica estrictes controls de neteja i desinfecció durant les labors de manteniment dels trens, en tallers i abans de l’inici de cadascuna de les circulacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací