Renfe adopta mesures per a pal·liar els efectes de la borrasca en els seus serveis

608

Actualitat Diària

Davant la situació provocada per la borrasca que està afectant el país, Renfe ha activat una sèrie de mesures encaminades a pal·liar els efectes que pugui produir en els serveis que presta la companyia.

De manera genèrica, s’han establert reforços de material rodant en aquelles zones que potencialment puguin veure’s més afectades.

Igualment, la companyia ha establert reforços de personal per a aquelles tasques essencials que puguin requerir equips extraordinaris, com a personal de conducció i de manteniment de vehicles.

D’altra banda, s’han adoptat mesures concretes en els quals afecten els serveis de les zones més afectades per la borrasca. Així, al llarg del dia d’avui i demà, 8 i 9 de gener, se suprimeixen tots els serveis de Mitjana distància en les línies Madrid –Cuenca-València i, des de les 17 hores, els de la línia Aranjuez-Alcázar de San Juan-Albacete, que implica així mateix les circulacions entre Madrid i Jaén. També, des de les 17 hores, els de la línia València-Teruel-Zaragoza. Les mesures no afecten, de moment, als serveis de Llarga Distància.

Respecte als trens passants que circulen per Madrid, un dels punts més afectats pel temporal, s’ha establert un Pla Alternatiu de Transport (PAT) per a evitar el pas dels trens pels canviadors de Madrid Atocha i Madrid Chamartin

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací