La enérgetica Iberdrola i l’asseguradora Mapfre uneixen les seves forces

455

Actualitat Diària

Iberdrola i Mapfre han aconseguit un acord pel qual la xarxa comercial de l’asseguradora a Espanya, composta per prop de 3.000 oficines, oferirà productes personalitzats i 100% renovables de la companyia energètica. Es tracta de la primera aliança d’aquestes característiques entre una asseguradora i una energètica al país.

Els productes inclosos inicialment en l’acord són plans d’electricitat i gas per a particulars i pimes -Plans a La teva Mesura-, i serveis de valor afegit com a Protecció Elèctrica Llar i el Pack de Manteniment de Gas, encara que podria estendre’s en un futur a altres solucions.

L’acord, que ha estat signat per Raúl Costilla, director general comercial i de negoci de MAPFRE IBÈRIA, i Alfonso Calderón, director comercial d’Iberdrola a Espanya, contempla també que Iberdrola posi a la disposició de MAPFRE canals de suport i atenció preferent, tant per als clients de l’asseguradora com per als seus agents comercials, amb la finalitat de resoldre dubtes o incidències en el procés de contractació o posteriorment. Així mateix, la xarxa de MAPFRE podrà realitzar prescripció de les solucions d’Iberdrola d’autoconsum i de mobilitat sostenible, com són Smart Solar i Smart Mobility, respectivament.

Amb la signatura d’aquest acord, la col·laboració entre totes dues companyies s’estén més enllà dels llaços que les unien fins ara: Iberdrola com a proveïdora d’energia de MAPFRE a Espanya i client del seu programa d’assegurances corporatives. A més, MULTIMAP, companyia del Grup MAPFRE, presta els serveis de reparació i manteniment de calderes que Iberdrola ofereix als seus clients. L’acord, amb una durada inicial de tres anys, se subscriu en principi a l’àmbit nacional, però totes dues companyies no descarten ampliar-lo a altres mercats on operen tots dos grups.

Per a Iberdrola, l’acord reforça l’estratègia comercial de la companyia a través d’un soci de referència i diversifica els seus canals de comercialització per a productes de gran valor afegit, com són els Plans a La teva Mesura, amb els quals el client personalitza els seus serveis sobre la base dels seus hàbits de consum i compta amb el subministrament d’energia 100% renovable, contribuint a evitar emissions de CO₂ a l’atmosfera; i els serveis de manteniment amb caràcter preferent. Així com la prescripció a noves solucions alineades amb el consum responsable, relacionades amb l’autoconsum i la mobilitat sostenible amb energia verda.

“En MAPFRE hem trobat al soci òptim amb el qual explorar noves oportunitats per al desenvolupament de les energies que estan marcant el present i futur energètic, com són les solucions personalitzades i 100% renovables per als nostres clients. La capil·laritat de la seva xarxa i la seva referència en el sector assegurador reforcen les nostres fortaleses en el mercat energètic en empreses i particulars”, explica Alfonso Calderón.

 

Amb aquesta iniciativa, MAPFRE millora l’oferta de serveis als seus clients, que podran accedir de manera fàcil i còmoda als productes d’Iberdrola a través de l’extensa xarxa d’oficines de l’asseguradora, la més àmplia de l’assegurança espanyola.

“L’acord amb Iberdrola, companyia amb la qual compartim molts valors i filosofia comercial, té com a objectiu ampliar les solucions que oferim als nostres clients i que les nostres oficines diversifiquin la seva portafolio de productes per a empreses i particulars, generant noves oportunitats de desenvolupament en aquest entorn tan complex”, afirma Raúl Costilla.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací