L’Ajuntament de Castelló acull l’acte de recepció dels patrocinadors i col·laboradors de la Marató BP Castelló

1020

Representants institucionals reben conjuntament amb l’organització als patrocinadors i col·laboradors de la Marató BP Castelló i del 10K Facsa Castelló

Actualitat Diària

Aquest matí a les 12:30, al saló de plens de l’Ajuntament de Castelló, s’ha celebrat un acte de recepció de les empreses i institucions que patrocinen i col·laboren en la novena edició de la Marató BP Castelló i en la sisena del 10K Facsa Castelló.

Enric Porcar, regidor d’Educació, Esports, Ermites i Agermanaments, ha agraït a totes les empreses i entitats que fan possible la celebració de la novena edició de la Marató BP Castelló, ‘una prova esportiva que suma esforços i que millora i innova cada any’. Ha assegurat que l’esport és un motor a tots els nivells, ressaltant l’atenció humana i la qualitat organitzativa que ofereix la Marató BP Castelló.

Juanma Medina, vicepresident del Club d’Atletisme Running Castelló, ha citat a cadascun dels  patrocinadors i col·laboradors d’aquesta edició, agraint-los el suport i la implicació en la IX Marató BP Castelló i en el VI 10K Facsa Castelló.

Amparo Marco, alcaldessa de Castelló, ha ressaltat la constància, la generositat i l’èxit obtingut a la Marató BP Castelló al llarg d’aquestos nou anys. Així mateix, ha reiterat que res seria possible sense ‘la gent de Castelló’ donat que ‘allò millor que té la ciutat de Castelló és la gent de Castelló’.

En l’acte també ha estat present el diputat provincial Luís Martínez. Tots ells han volgut destacar als seus agraïments el paper fonamental que patrocinadors i col·laboradors representen per a la consolidació d’una prova esportiva d’aquestes característiques, una de les més valorades a nivell nacional i amb major projecció al panorama esportiu de la ciutat de Castelló.

Tant el sector públic com el privat aposten cada vegada més per l’esport castellonenc, sent nombroses les organitzacions que renoven cada any els seus acords de col·laboració o patrocini amb la Marató BP Castelló i el 10K Facsa Castelló. Es tracta d’un esdeveniment que atrau a més de 3.500 atletes nacionals i internacionals, així com a un gran nombre de visitants, acompanyants i participants en les diferents activitats esportives programades al llarg del cap de setmana.

A continuació es desglossen les institucions i empreses que contribueixen a la celebració de la IX Marató BP Castelló i del VI 10K Facsa Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací