Puig busca acords per mantenir les autonomies perimetrades en Setmana Santa

563

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest matí una reunió amb la consellera de Sanitat, Ana Barceló.

Al final de la trobada, el president de la Generalitat ha manifestat que s’ha posat en contacte amb tots els presidents i presidentes de les comunitats limítrofes a la valenciana (Balears, Aragó, Múrcia, Castella-la Manxa i Catalunya) per a acordar una posició conjunta de limitar la mobilitat durant les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

Ximo Puig ha insistit que la posició de la Comunitat Valenciana, de cara a la reunió d’aquesta tarda del Consell Interterritorial del Sistema Nacional, és la de mantenir les restriccions de mobilitat vigents entre les comunitats autònomes.

“La situació epidemiològica continua millorant, però no podem tirar per la borda els esforços realitzats per la societat valenciana durant les últimes setmanes. Cal consolidar la millora aconseguida”, ha manifestat

“Sabem que la gent està molt cansada i molts pobles han estat confinats, però s’ha de pensar en una Setmana Santa dins de la Comunitat en la qual es podrà sortir dins del nostre territori, però amb les restriccions”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací