Puerta visita la renovada seu de Cocemfe Castelló subvencionada amb 100.000 euros de la Diputació

706

El local, que s’inaugurarà a l’abril, té aules per a la capacitació laboral i un centre de rehabilitació física

Actualitat Diària

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat la nova seu de Cocemfe situada en el número 4 del carrer Ciscar de Castelló, la inauguració del qual està prevista per a el mes vinent d’abril, una vegada que l’ONG haja pogut gestionar totes les certificacions i homologacions que l’immoble requereix. Es tracta d’un local de 650 metres quadres annex a la seu de Cocemfe al carrer Bisbe Salinas, que la Diputació ha subvencionat amb 100.000 euros a través d’un conveni per a fer efectiva la reforma i l’adquisició de mobiliari. Una inversió que segons Puerta “donades les característiques i peculiaritats d’aquest local, ha de suposar un avanç important en el dia a dia de moltes persones que necessiten ser usuàries dels serveis que en ell prestarà Cocemfe”.

Aquestes noves instal·lacions compten amb aules per a formació reglada i no reglada, l’objectiu dels quals és aconseguir la inserció laboral de les persones amb discapacitat, una de les principals preocupacions dels directius de Cocemfe perquè tal com ha explicat el seu director, Samuel Miralles, “el 70% de les persones amb discapacitat es troba en situació desocupació”.

El local disposa també d’un centre de rehabilitació equipat per a prestar servei cada dia a 30 persones amb discapacitat física i orgànica, i d’oficines per a assumir la gestió administrativa del transport adaptat i de l’administració general de l’entitat. A més, serà el punt d’informació al qual es podran dirigir les persones amb discapacitat de la província.

La vicepresidenta ha assenyalat que la subvenció de 100.000 concedida a Cocemfe “és conseqüent amb el que defensa l’equip de govern de la Diputació del canvi, en el sentit que es necessita ampliar la prestació de serveis per a continuar avançant per la senda de la igualtat d’oportunitats”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací