Puerta agraeix la llavor dels municipis petits de Castelló per reforçar els serveis socials davant el repte demogràfic

528

Actualitat Diària

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló i diputada de Benestar Social, Patricia Puerta, ha visitat aquest dilluns els habitatges tutelats que gestiona l’Ajuntament de Castellnovo per a persones majors. Puerta ha conegut les instal·lacions del costat de l’alcaldessa del municipi, Carmina Gil, representants municipals i treballadors del servei, amb els qui ha tingut l’ocasió de compartir impressions i idees sobre l’estat dels serveis socials.

La responsable de Benestar Social s’ha mostrat convençuda que el futur passa per aportar més recursos a projectes que ajuden a millorar la vida de les persones i ha agraït «la sensibilitat» que, tant el consistori de Castellnovo com molts altres, mostren «fent un gran esforç per a ampliar i sostindre serveis com aquest, que ajuda a promocionar l’envelliment actiu i contra la soledat i fa que les persones majors no hagen d’abandonar els seus pobles en fer-se grans».

«Davant el repte demogràfic és d’agrair l’esforç que els nostres ajuntaments estan fent per a oferir més i millors serveis, és una realitat de la qual no som aliens, per això continuarem ajudant els nostres pobles perquè continuen oferint la millor qualitat en els seus serveis públics socials».

A més de conéixer els habitatges tutelats, Puerta també ha estat en la unitat de respir de la població i en el centre de jubilats. La jornada l’ha completada amb la visita als municipis d’Azuébar i Sot de Ferrer. En aquests últims dos casos també s’ha aproximat als centres socials de les localitats per a conéixer les seues realitats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací