S’inicien les proves per a Policia Local a Almassora amb 254 aspirants

578

L’examen és en el poliesportiu de la localitat i es garantiran gels, màscares i distància mínima de seguretat

Actualitat Diària

El poliesportiu La Garrofera d’Almassora ha acollit aquest matí la primera fase de l’examen per a 10 places de Policia Local. Un total de 254 persones han sigut admeses al procés de selecció que ha començat hui amb la prova psicotècnica i que permetrà ampliar la plantilla municipal amb l’objectiu de crear ocupació i millorar el servei a la ciutadania.

El pavelló A ha modificat la seua imatge habitual per a distribuir taules i cadires enfront de la graderia i va rostir acollir, amb 1,70 metres de distància, als més de 250 aspirants a l’examen. La Policia d’Almassora ha comptat amb la col·laboració d’una empresa externa per a l’organització de la prova segons les mesures de seguretat vigents. D’aquesta manera, han senyalitzat els accessos al pavelló pel carrer de l’Esport amb cinta i cons i cada aspirant ha accedit al pavelló després de ser cridat per ordre alfabètic i mostrar el seu DNI.

L’organització ha situat un dispensador de gel hidroalcohòlic i màscares higièniques a l’entrada al pavelló per a evitar contagis de Covid-19. A més, portes i finestres han romàs obertes amb l’objectiu de garantir la ventilació de la pista durant la realització de la primera prova escrita.

El comissari cap de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, ha supervisat al costat de l’alcaldessa, Merche Galí, i l’edil de Seguretat, Javier Martí, un dispositiu inèdit en una fase de selecció de personal en la localitat. No en va, és el primer examen convocat coincidint amb la pandèmia i va haver d’ajornar-se al març davant l’entrada en vigor de l’estat d’alarma. Amb la recuperació de l’activitat, el consistori pretén cobrir set places per torn lliure mitjançant sistema d’oposició i tres per mobilitat mitjançant concurs.

Així, dels 254 aspirants admesos, 242 corresponen a torn lliure i 12 a torn de mobilitat. El procediment de selecció del torn lliure per oposició inclou proves selectives (prova psicotècnica, proves d’aptitud física, qüestionari, reconeixement mèdic, exercici pràctic sobre el programa o temari i entrevista personal). En el cas del concurs en torn de mobilitat, el tribunal valorarà els mèrits al·legats. Prèviament, les persones aspirants hauran de superar les proves psicotècnica, la primera de la convocatòria, i mèdica.

Cal assenyalar que el procés d’admissió a les proves ha conclòs amb l’exclusió de 31 aspirants que incomplien algun dels requisits com la presentació del certificat mèdic, el justificant de pagament de les taxes o l’aptitud per a la realització de proves físiques en el certificat mèdic.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací