Amb Google Home podràs estar més a prop que mai del teu Nissan Juke

617

El Nissan Juke creix el mes de juliol un 45,5% en el mercat espanyol, amb un total de 873 unitats matriculades durant aquest mes

Actualitat Diària

Més a prop que mai del teu Nissan. Així és la realitat del Nissan Juke, un vehicle connectat amb l’entorn i amb les tendències que marquen el ritme de l’automoció. Imagina’t un cotxe connectat a la navegació, l’entreteniment i moltes altres utilitats. Descobreix l’avançada tecnologia cartogràfica, amb actualitzacions de trànsit en temps real i navegació porta a porta, que pots enviar des del teu telèfon al cotxe. Això mateix és NissanConnect Services. El teu Nissan ara és compatible amb qualsevol dispositiu amb l’Assistent de Google. Pots connectar-te al teu Nissan Juke, obtindre informació i controlar diferents funcions del vehicle.

Comença sempre la teua conversa amb ‘OK GOOGLE, PARLAR AMB NISSAN’. Una vegada connectat, pots encendre les llums, saps on està el teu cotxe aparcat, enviar l’adreça on vull anar al cotxe, preguntar-li l’autonomia del vehicle, saps els quilòmetres que vaig fer durant la setmana, assegurar-nos que les portes estan tancades, saber els quilòmetres que té el cotxe, en fi, una multitud d’opcions que et permet fer la teua vida diària molt més fàcil per a poder dedicar-te temps a tu.

L’última versió del sistema NissanConnect d’informació i entreteniment permet als clients usar Apple CarPlay® i Android Acte per a replicar les seues aplicacions de telèfon intel·ligent favorites en la pantalla tàctil de 8 polzades flotant.

Si no vol usar la navegació del seu telèfon, el conductor pot accedir a TomTom Maps & Live Traffic. La compatibilitat del JUKE amb Google Assistant fins i tot permetrà al conductor enviar les seues destinacions al sistema de navegació del cotxe simplement parlant amb el seu dispositiu mòbil o des del seu Google Home, revisant l’estat del vehicle i la seua autonomia abans d’eixir de casa.

Per part seua, els ocupants del JUKE també podran gaudir de l’innovador sistema de so Bose Personal Plus del JUKE. Amb huit potents altaveus, incloent dos grups d’altaveus Bose UltraNearfield integrats en els dos reposacaps davanters, els ocupants podran gaudir de música envolupant en definició ultranítida.

El Nissan Juke està collint unes resultats excel·lents en el mercat espanyol. Malgrat la lleu recuperació del mercat espanyol, amb un creixement de l’1% el mes de juliol, el Nissan Juke ha registrat un increïble increment, donades les circumstàncies actuals, del 45,5%, amb un total de 873 unitats matriculades durant el mes de Juliol.

L’innovador JUKE va arribar al mercat fa quasi una dècada i va aconseguir vendre més d’un milió d’unitats a tot el món, cent mil d’ells a Espanya, creant un nou nínxol de mercat: els crossovers compactes, que ha sigut àmpliament imitat per tots des de llavors.

El nou JUKE continua oferint la seua imatge icònica, ara més elegant en el seu disseny i més esportiu pel seu estil cupè, convertint-ho en un nou JUKE més divertit de conduir, i gràcies a les seues tecnologies avançades, en el model Nissan més connectat.

La seua motorització també resulta molt avançada. Un motor de gasolina turboalimentado de dimensions reduïdes, compacte, lleuger, eficient i econòmic. Per primera vegada en la història, el JUKE compta amb l’opció de caixa del canvi de doble embragatge i set velocitats amb lleves en el volant o manera totalment automàtica. Aquesta opció, en combinació amb el nou xassís, garanteix la diversió, estil i eficiència del nou JUKE, a més d’una seguretat excepcional.

Però l’interior del nou JUKE també ha canviat, ja que ara compta amb més estil, espai i tecnologia. Ofereix més espai tant per als ocupants com per al seu equipatge, ja que l’espai per als genolls ha augmentat 5,8 cm, el del cap al sostre ha augmentat 1,1 cm i la capacitat del maleter és ara de 422 litres, un 20% més que el model anterior.

A més de tindre un aspecte fantàstic i oferir un enorme confort, els seients davanters també incorporen l’innovador sistema d’àudio Bose Personal Plus, que genera un so envolupant d’alta qualitat. Aquest sistema es controla a través de la pantalla «flotant» de 8 polzades del sistema d’informació i entreteniment, que ofereix un fàcil accés als Serveis de Connexió Nissan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací