Marco reestructura les competències municipals per a reforçar l’acció de govern a Castelló

594
L’alcaldessa detalla la nova organització interna després de la marxa de Simó en la qual López serà el portaveu del Govern
Actualitat Diària
El Govern municipal de l’Ajuntament de Castelló escomet una reestructuració de la seua organització interna davant el pròxim nomenament del regidor Rafa Simó com a president de l’Autoritat Portuària de Castelló i la consegüent entrada en l’equip de govern de Monica Barabás. L’alcaldessa, Amparo Marco, ha detallat hui el nou repartiment de competències “elaborat tenint en compte el perfil, la trajectòria i l’experiència dels diferents regidors i regidores, i buscant maximitzar la capacitat del govern i l’equilibri en la càrrega de gestió”.
“Confie en la vocació de gestió pública d’aquest equip i estic segura que continuaran deixant-se la pell per situar a Castelló on mereix, anteposant sempre els interessos de la ciutat”, ha assegurat Marco, acompanyada dels regidors José Luis López i David Donate.
Així, les competències queden repartides de la següent forma:
  • Amparo Marco: Agenda 2030
  • David Donate: Seguretat Pública i Emergències, Hisenda, Innovació Comercial i Consum Sostenible
  • Pilar Escuder: Turisme, Infraestructura Verda, Patrimoni i Ermites
  • Patricia Puerta: Ocupació
  • José Luis López: Urbanisme, Obres i Projectes Urbans, Equipaments i Serveis, i Contractació
  • Mary Carmen Ribera: Benestar Social, Dependència i Infància, i Cooperació
  • Omar Braina: Esports i Festes
  • Isabel Granero: Gent Gran i Salut, i Cementeri
  • Jorge Ribes: Mobilitat Sostenible i Ús de l’Espai Públic, Activitats i Joventut
  • Monica Barabás: Recursos Humans i Administració Electrònica i Innovació Digital
A més, hi ha canvis en algunes funcions orgàniques. Així, el nou portaveu del Govern municipal serà José Luis López; el portaveu del grup municipal socialista, David Donate; la tinenta d’alcaldia del Grau, Mary Carmen Ribera; i la tinenta d’alcaldia del Sud, Isabel Granero. El portaveu adjunt del grup municipal socialista serà Omar Braina i Mary Carmen Ribera ostentarà la representació municipal en la junta de les Illes Columbretes, en l’Associació Espanyola de Ciutats per la Pesca i en l’Associació Galp La Plana, d’acció local del sector pesquer.
L’alcaldessa ha reconegut tindre “plena convicció que tots i cadascun dels regidors i regidores renoven des de les seues noves competències el compromís de continuar treballant al capdavant de l’Ajuntament amb honestedat i responsabilitat”. I ha recalcat que després de la reestructuració, l’objectiu és “continuar volant per a posicionar a Castelló com a referent d’una gestió que té a les persones en el centre de totes les seues polítiques”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací