Prop de 150 peces de maquinària antiga mostren l’evolució de l’agricultura en el centenari de la Cooperativa Catòlica-Agrària

880

L’ens de Vila-real ha inaugurat també una nova tenda que estarà oberta al públic els set dies de la setmana i amb millores d’accessibilitat i seguretat que s’estenen també a la gasolinera. 

La mostra exposa prop de 150 peces de maquinària antiga de diverses èpoques com carros, estris i elements d’emmagatzematge i està previst que siga visitada per més de 1.400 escolars de Vila-real.

Actualitat Diària/S.N.

La Cooperativa Catòlica-Agrària ha celebrat el seu centenari hui en un multitudinari acte a les instal·lacions de centenari cooperativa.9l’ens on s’han congregat autoritats polítiques i municipals, societat civil, veïns i membres de la Comunitat de Regants, tan vinculada a l’agricultura i a la citricultura, entre altres; per a asistir a l’obertura de l’exposició ‘100 anys de Cooperativa i agricultura’ i la inauguració de la nova tenda i les instal·lacions renovades.

L’ens ha volgut retre homenatge als seus orígens i el president de la Cooperativa, Juanjo Ortells, ha assegurat que “som i serem agricultura” i ha posat en valor l’obertura de la tenda, “més accessible, segura, amb un horari d’obertura més ampli (de 08.00 a 20.00 de dilluns a dissabte i de 08.00 a 13.30 el diumenge) i una varietat molt ampla d’articles que arriba fins als 1900 productes.

Així mateix, amb motiu de l’efemèride, s’ha millorat el servei de gasolinera i Ortells ha agraït el suport de l’Arxiu Municipal i la Regidoria d’Agricultura i Medi Ambient i la implicació d’Intercoop, “que representa a entitats centenàries de la província”. Juan Vicente Morós, representant d’Intercoop, ha assenyalat que “som portadors del nostre passat com a cooperativa i sempre hem apostat per la col·lectivitat per a oferir els millors serveis als nostres socis”. Per la seua part, l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha destacat l’esforç i treball dels primers agricultors. “Vivim temps difícils però el sector agrícola, de la mà de la Cooperativa, representa a la perfecció el dit ‘renovar-se o morir’ i per això estem hui ací.

L’exposició ‘100 anys de Cooperativa i agricultura’ mostra prop de 150 peces de maquinària antiga de diverses èpoques com carros, estris i elements d’emmagatzematge i està previst que siga visitada per més de 1.400 escolars de Vila-real.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací