Èxit de participació en la III Ruta de Decoració Nadalenca de Nules amb més de vint comerços 

1141

La localitat presenta el fullet nadalenc amb tota la programació de l’època més familiar de l’any i que quart any consecutiu s’organitza la Clemen Nit Festa per a promocionar la clemenules

Actualitat Diària

La III Ruta de Decoració Nadalenca dels Comerços Locals s’ha presentat amb novetats importants amb les quals s’ha volgut incrementar la participació del xicotet comerç. De fet, en aquesta edició s’han sumat a aquesta iniciativa un total de 23 comerços, i un any més s’ha confeccionat un díptic amb un plànol perquè els veïns i les veïnes puguen visitar els diferents comerços participats engalanats.

“En aquesta edició hi haurà dues categories ja que a més de premiar els aparadors també es farà un reconeixement a la decoració de l’interior del local, de manera que donem l’oportunitat de participar a més comerços que per diferents circumstàncies tenen un aparador xicotet o no en tenen, així enguany s’ha convidat també a participar-hi al sector hostaler”, explica el regidor de Comerç, César Estañol.

Per tant, hi haurà un primer premi a la millor decoració i aparador per un import de 600 euros, i un altre primer premi a la millor decoració interior per la mateixa quantitat. Així, el jurat visitarà cadascun dels locals participants la propera setmana per a atorgar els premis.

L’objectiu d’aquest concurs és fer un reconeixement a l’esforç dels comerciants per mantindre els aparadors i locals atractius per tal de millorar la imatge del comerç local de la localitat, “volem crear un ambient festiu i nadalenc alhora que promovem les vendes, l’Ajuntament col·labora amb els participants organitzant tallers i cursos d’aparadors i decoració. Es tracta d’una iniciativa que es va posar en marxa a Nules per primera vegada l’any 2016 i amb la qual pretenem dinamitzar i donar suport al comerç local”, comenta Estañol.

Per altra banda, també està en marxa la campanya nadalenca del comerç local amb el lema “Per a tot el que pugues imaginar compra a Nules” que finalitzarà el proper 6 de gener i que compta amb novetats enfocades a premiar els clients.

Així, amb el tiquet de compra es podrà participar en el sorteig de cinc vals de 100 euros cadascun per a comprar en el comerç adherit a la campanya; i a més enguany s’inclouen en la campanya les xarxes socials, de manera que entre les persones que pengen en el seu perfil de Facebook una fotografia amb la decoració d’algun dels locals participants acompanyada amb l’etiqueta #rutasescaparatesnules2018 se sortejaran tres vals de 100 euros per a comprar en el comerç local.

El regidor de comerç, César Estañol, ha estat acompanyat en aquesta presentació amb Olga Batalla, interiorista i encarregada d’impartir els tallers de decoració; Merche Gargalló del comerç Monregal, guanyador del segon premi de decoració d’aparadors de l’any 2017; i Adela Alfaro representant del comerç AD Decoració que va guanya el primer premi els anys 2016 i 2017.

L’Ajuntament de Nules ha recopilat un any més totes les activitats nadalenques que s’organitzen des dels diferents departaments municipals en un fullet anomenat Programació Nadal a Nules, que estarà a l’abast de tots els veïns i veïnes en els edificis municipals, “amb aquesta iniciativa, que varem ficar en marxa per primera vegada l’any passat, volem unificar la programació nadalenca i evitar solapaments d’actes, a més amb aquest fullet també facilitem als ciutadans el calendari de totes les activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

IMG_4641La programació comença divendres 14 de desembre amb una exposició d’artesania del CEAM Nules i finalitzarà el 6 de gener amb la visita dels Reis Mags a la Residència Mare de Déu de la Soledat.

Entre els actes programats destaca la Clemen Nit Festa, que tindrà lloc el diumenge 30 de desembre, “és una aposta molt concreta d’aquest equip de govern per a promocionar un dels nostres productes més preuat com és la clemenules, amb aquest acte Nules és l’única població de l’Estat espanyol que acomiada l’any 24 hores abans que la resta de gent”, matisa García.

En aquest acte l’Ajuntament reparteix entre els assistents 12 gallons de taronja per a les campanades amb les quals es dóna la benvinguda a l’últim dia de l’any, també es donen diferents productes elaborats amb clemenules com ara suc natural, aigua de valència o dolços fets amb taronja, i que compten amb la col·laboració de l’Associació d’Hostalers de Nules (Ashonul) i de l’Associació d’Ames de Casa. També hi haurà música en directe, discjòqueis locals i actuarà l’humorista Koke, conegut per les seues aparicions en les sèries televisives Aquí no hay quien viva i La que se avecina.

Per altra banda, per segon tercer consecutiu, les nits de Nadal, Cap d’Any i de Reis s’instal·larà una carpa amb música, “l’objectiu és que els veïns puguen gaudir de la festa sense eixir de Nules. Hi haurà diferents tipus de música per a tots els públics, a més els beneficis de les consumicions seran per a les comissions de festes de Nules”, explica l’alcalde de Nules.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací