Nieves Álvarez, Irina Shayk i Miguel Ángel Silvestre inauguren la nova tenda de Porcelanosa a Castelló

2319

Porcelanosa Grupo ha presentat aquest divendres 14 de desembre la seva nova tenda al Parc Comercial Estepark de Castelló. A l’acte d’obertura han assistit dues de les cares més representatives de la signatura. D’una banda, l’actriu russa Irina Shayk, que ha exercit de padrina, i la modelo i actriu espanyola Nieves Álvarez i l’actor castellonenc més reconegut, Miguel Ángel Silvestre. Entre els personatges més destacats es trobava la vídua del fundador de l’empresa, Asunción Manzanet, que ha estat acompanyada pels seus néts i per la família Colonques.

Rafa Mezquita/Castelló Informació

Porcelanosa Grupo ha presentat aquest divendres 14 de desembre la seva nova tenda al Parc Comercial Estepark de Castelló.

A l’acte d’obertura han assistit dues de les cares més representatives de la signatura. D’una banda, l’actriu russa Irina Shayk, que ha exercit de padrina, i la modelo i actriu espanyola Nieves Álvarez i l’actor castellonenc més reconegut, Miguel Ángel Silvestre, que ha tingut en les seves paraules un record per al seu pare, tristament mort aquesta mateixa setmana.

De l’esdeveniment també han estat participis els responsables de la marca vila-realenca més internacional. D’una banda Manolo Colonques, així com la vídua del fundador de l’empresa, José Soriano, Asunción Manzanet Costa i els seus néts, José Maria Segarra, Gracia Segarra i Lourdes Segarra.

1.500 convidats

A més també han visitat el nou emplaçament l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, el vicepresident de la Diputació de Castelló, Vicent Sales i el senador del PP i exalcalde de la capital, Alberto Fabra acompanyat per la seva parella, la periodista Silvia Jato, així com més components de diverses institucions de la província, empleats i amics de la signatura, fins a aconseguir una xifra d’1.500 convidats.

La nova tenda de Porcelanosa ja va ser oberta fa un mes aproximadament i ocupa una superfície de 2.000 metres quadrats, on la marca exposarà i vendrà al públic tots els seus nous dissenys i productes.

FOTOGRAFIES: RAFA MEZQUITA

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací