Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles aquest cap de setmana a Benassal

Així, el Club de Muntanya local organitza demà dissabte una ruta nocturna d'uns 17 km i dificultat mitjana amb sopar a Culla

885

Així, el Club de Muntanya Benassal organitza demà dissabte una ruta nocturna d’uns 17 km i dificultat mitjana amb sopar a Culla

Actualitat Diària 

Solidaritat, esport, activitats infantils i teatre de titelles formen part de l’agenda d’aquesta cap de setmana a Benassal. 

Així, el Club de Muntanya Benassal organitza demà dissabte una ruta nocturna d’uns 17 km i dificultat mitjana. A les 18h eixiran amb autobús de la localitat fins a la Torre d’en Besora, on s’iniciarà el recorregut. El sopar serà ja de camí, a Culla. Després continuarà la ruta fins a Benassal. 

JUGACARRER BENASSAL

D’altra banda, els més xicotets gaudiran demà dissabte, de 18h a 20h, a la plaça de bous amb els jocs infantils. Es tracta d’una activitat gratuïta organitzada pel Gremi Turístic i Cultural Benassal Font de Vida. Trencaperols estarà a càrrec de l’activitat.

Una causa solidària centrarà l’atenció el diumenge a la vesprada. I és que l’AECC de Benassal, en col·laboració amb l’Associació de Dones de la localitat, organitza la I Marxa contra el càncer. L’eixida es donarà a les 19.30h des de la placeta de l’Ajuntament.

I finalment, el diumenge a la nit a les 22h la companyia La Estrella representarà l’espectacle “Els Músics de Bremen”. La plaça dels Xorros de la Font d’en Segures acollirà aquest teatre de marionetes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací