Castelló impulsarà la presència dels comerciants en el consell sectorial per a potenciar la comunicació

Donate ha iniciat ja una ronda de contactes, entre ells un dels guardonats en 2018 com el millor del sector de barri d'Espanya

766

Donate ha iniciat ja una ronda de contactes, entre ells un dels guardonats en 2018 com el millor del sector de barri d’Espanya

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Innovació Comercial que encapçala l’edil David Donate, es marca com a objectiu “incrementar la comunicació amb els comerciants de la ciutat”, dissenyant un Consell Sectorial de Comerç Local més participatiu. “La nostra prioritat és estar al costat dels comerços locals”, ha destacat.

Donate ha iniciat ja una ronda de contactes pels comerços, entre ells un dels guardonats en 2018 com el millor del sector de barri d’Espanya, la Fruiteria de la ronda Mijares. Els ha traslladat en primera persona els projectes en els quals treballa i els ha convidat a sumar-se a l’òrgan municipal de participació.

En breu, es convocarà aquest Consell Sectorial de Comerç per a renovar els càrrecs per a aquest mandat que acaba de començar. El consell és l’òrgan que canalitza la participació ciutadana en matèria de comerç, directament o a través de les seues associacions de comerciants, en els assumptes comercials locals. D’aquest, formen part actualment 27 persones, des de representants dels grups polítics, la Direcció Territorial de Comerç i Consum, la Cambra de Comerç, l’Associació de Venedors del Mercat Central, la Unió de Consumidors, Castelló Espai Comercial i altres associacions de comerciants.

En el marc d’aquest fòrum, l’Ajuntament planteja les accions comercials que té en funcionament o en projecte i notifica les línies de subvencions vigents; mentre que els comerciants plantegen les seues inquietuds i demandes.

Ara com ara, està en marxa la campanya de repartiment de bosses reutilitzables, que té una doble finalitat: «L’impuls al comerç local i la sensibilitat per la sostenibilitat ambiental», segons ha recalcat l’edil d’Innovació Comercial. “Des del consistori, continuarem treballant, a través d’iniciatives com aquesta parell, donar continuïtat a un sector que aporta tradició i familiaritat a Castelló”, ha destacat Donate.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací