Castelló potenciarà la dinamització ambiental del Molí la Font com a espai de conscienciació

L'objectiu del regidor de Fernando Navarro és reforçar la rellevància social i ambiental és un espai únic de la ciutat

745

L’objectiu del regidor de Fernando Navarro és reforçar la rellevància social i ambiental és un espai únic de la ciutat

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Transició Ecològica, potenciarà la dinamització del Molí la Font i el seu entorn com a espai de conscienciació ambiental. Així l’anunciat el regidor de l’àrea, Fernando Navarro, després de visitar el lloc acompanyat pel president del la Comunitat de Regants del Coto Arrocero, Isidro Salas.

“El Molí la Font és un dels paratges hídrics més importants del terme municipal; és un enclavament de riquesa natural molt desconegut per a la ciutadania i des de la Regidoria de Transició Ecològica l’hem volgut visitar de la mà del president del Coto Arrocero per a veure tota la seua potencialitat i de conscienciació ambiental que podem desenvolupar en el lloc”, ha destacat el regidor.

El Molí la Font integra un brollador i un antic molí d’arròs i disposa d’una zona d’esplai amb bancs i taules. El seu horari d’obertura és el segon dissabte de cada mes. Entre setmana també programa visites escolars.

En els últims anys l’Ajuntament va millorar la seguretat de l’entorn amb la instal·lació de càmeres de seguretat, va endreçar la tanca i va col·locar mobiliari, i l’objectiu del regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro, és reforçar la rellevància social i ambiental és un espai únic de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací