Alcalà-Alcossebre presenta la seua programació cultural i lúdica per juliol

772

Se celebren noves edicions d’Alcossebre En-cant i Alcalà a la Fresca, les rutes guiades al castell de Xivert i Ermita de Santa Llúcia, la ruta ‘L’Herència del Temple’ i activitats turístiques per a famílies

Actualitat Diària

El calendari turístic, cultural i festiu d’Alcalà-Alcossebre per a aquest mes de juliol presenta una àmplia programació. Les activitats turístiques que se celebren durant tot l’any, es veuen incrementades durant la temporada alta d’estiu i per això, en aquest mes de juliol, tindran lloc activitats de senderisme a la llum de la lluna, gimcana en família, ruta teatralitzada al castell de Xivert i ruta en bicicleta per llacunes d’aigua dolça. A aquestes activitats turístiques, cal sumar les visites guiades al patrimoni local: tots els dimecres i divendres, al castell de Xivert, a les 8.45h i els dijous i dissabtes a l’ermita de Santa Llúcia, de 8.30h a 13.30h. A més, a través de la ruta guiada ‘L’Herència del Temple‘ poden conèixer-se en detalls el patrimoni cultural i la història del nucli antic d’Alcalà.

També s’han programat diverses activitats enfocades al públic familiar, com els tallers de ceràmica a la platja del Carregador i el HappySummerAlcossebre, amb concerts, actuacions de màgia i clown.

A nivell cultural, torna a celebrar-se una nova edició del festival Alcossebre En-cant. Començarà el 20 de juliol, amb una gala lírica en la qual s’interpretaran peces d’òpera i sarsuela. Com és habitual en aquest festival, importants intèrprets i músics oferiran concerts al local social del Centre de Jubilats i l’Ermita de Santa Llúcia. El festival finalitzarà el 24 de juliol amb un concert de l’Orquestra Cambra Art Creare, amb peces de Weber i Mozart a la plaça de l’Església d’Alcalà.

Una altra cita seran les revetlles populars totes les nits dels dissabtes, en diferents punts d’Alcalà, dins de la iniciativa Alcalà a la Fresca, organitzada per la Regidoria de Festes. Al calendari se sumen altres actes a càrrec d’entitats i associacions locals, com les actuacions d’Alcozancos -els dies 10 i 17 de juliol-, l’intercanvi musical entre la Unió Musical de Salzadella i l’Associació Musical Santa Cecília d’Alcalà de Xivert, que tindrà lloc el 19 de juliol; una recreació històrica medieval al castell de Xivert, el 20 de juliol o les festes de Capicorb, amb les actuacions musicals de Capirock, els dies 26 i 27 de juliol. A més, el 14 de juliol tindrà lloc una nova edició de la Passarel•la de Moda, amb la participació de comerços locals.

Des de les Regidories de Cultura i Turisme s’ha animat a veïns i visitants “a aprofitar la gran varietat d’actes, dirigits a tots els gustos i públics, i viure al màxim tot el que ofereix el nostre municipi”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací