Més de 50 actuacions i 500 artistes en la setena edició del Trovam a Castelló 

786

Tindrà lloc els dies 7, 8, 9 a la ciutat i suposarà la realització d’activitats professionals i artístiques

Actualitat Diària

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, Verònica Ruiz, ha participat aquest matí en la presentació de la setena edició de la Fira Valenciana de la Música Trovam en l’Auditori, un acte que ha comptat amb la presència del conseller de Cultura, Vicent Marzà, i del director de la Fira, Joan Gregori Maria.

El Trovam, que tindrà lloc els dies 7, 8, 9 de novembre a la ciutat de Castelló i suposarà la realització d’activitats professionals i artístiques, i que aquest any la fira de la música valenciana comptarà amb més de 50 actuacions en diferents punts de la ciutat, a més dels més de 500 professionals que s’han inscrit per poder participar de les jornades on s’abordarà el present i el futur del sector musical.

“La Fira de la música valenciana ja s’ha consolidat en la nostra ciutat com un referent artístic arreu de tot el País Valencià” afirma Ruiz, “gràcies a la gran acceptació i acollida per part dels artistes implicats i sobretot, per part de la ciutadania, han fet del Trovam una cita imprescindible per als amants de la música i les arts escèniques” ha afegit la regidora.

Durant les tres jornades, artistes de la talla d’Arantxa Domínguez, Ricardo Belda, Nina Dinamita y La Swing Milicia, La Fúmiga, El Diluvi, Tarta Relena, o Laura Esparza, entre d’altres els que posaran la nota musical durant el cap de setmana en els diferents escenaris. El Simfònica, l’escenari Túria, l’escenari Cambra i la Màgic Box se situaran a l’Auditori de Castelló. La plaça Hort dels Corders, acollirà l’escenari À Punt. Se sumen també com a escenaris el Pub Terra, el Teatre Principal i la Plaça Major, que acollirà els concerts del dissabte a la nit.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací