Els socialistes de Nules celebren la inversió de Conselleria de 350.000 euros en el Centre de Salut

797

Sorribes assegura que “és un projecte iniciat des de la regidoria de Sanitat en la passada legislatura i que millorarà la qualitat de l’atenció a la ciutadania”

Actualitat Diària

El PSPV-PSOE de Nules aplaudeix la decisió de la Conselleria de Sanitat Universal de consignar als pressupostos de la Generalitat Valenciana 350.000 euros per a millores en el Centre de Salut de Nules, distribuïdes en 250.000 euros en 2020 i 100.000 en 2021. El portaveu socialista de la localitat assegura que “és una gran notícia per a totes les veïnes i veïns de Nules, ja que és una demanda que vam fer la passada legislatura des del consistori i que els dirigents autonòmics van escoltar. Hem d’agrair que el departament que dirigeix la consellera socialista, Ana Barceló, haja escoltat les peticions que li vam fer en el seu moment”.

Sorribes també explica que “ara la nostra ciutat rep l’herència de la bona feina fet pel regidor socialista de l’anterior mandat, Antoni Romero, que va ser qui va tramitar tota la documentació per tal de fer aquestes millores en l’ambulatori” i afegix que “vam negociar una reforma integral del Centre de Salut per tal de millorar les condicions en les que treballen els professionals sanitaris de Nules i que, d’aquesta manera, també se puga millorar l’atenció a la ciutadania. Aquesta inversió se destinarà a una reforma integral del centre per tal d’incrementar la qualitat del servei”.

Per últim, el portaveu socialista indica que “esta bona notícia no vindrà a soles, ja que estem a l’espera de que se vagen finalitzant molts tràmits similars que vam iniciar en la passada legislatura quan les i els socialistes de Nules teníem responsabilitats de govern a la localitat”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací