La platja Nord de Peníscola tindrà el seu ‘Punt Accessible’ per al bany de persones amb mobilitat reduïda

679

Tota mena d’infreaestructures van quedar malparades pels efectes que va tindre la borrasca Gloria en tot el litoral d’aquest municipi

Actualitat Diària

La Regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola està ultimant els preparatius i les reparacions del Punt Accessible per al bany en la platja Nord. Després dels devastadors efectes que va tindre la borrasca Gloria en tota mena d’infraestructures de les platges, aquest espai va quedar malparat i des del consistori se n’ha hagut d’impulsar una reparació, pràcticament integral.

El servei estarà disponible a partir del primer de juliol i durant els mesos de juliol i agost, compta amb personal qualificat, disposa de zona de pàrquing reservada, cabines de vestidors, dutxa i WC adaptats, dues zones d’ombra i les passarel·les d’accés a la mar. A més, aquest espai compta amb les hamaques adaptades, les crosses amfíbies i les cadires amfíbies per al bany adaptat.

A més de la posada a punt, l’adequació a les exigències de seguretat sanitària a les platges pel Covid-19 han redefinit el servei, amb la qual cosa s’hi han inclòs nous protocols per al funcionament. A la neteja i desinfecció de les instal·lacions després del seu ús, s’inclou la necessària reserva de cita prèvia per a l’ús d’espai i materials. “Enguany hem de complir amb les exigències de les autoritats sanitàries per a garantir un gaudi segur de les instal·lacions i el bany adaptat, per la qual cosa serà imprescindible reservar amb l’equip de salvament i el personal del lloc la cita prèvia, així com acudir amb acompanyant” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

L’alcalde, Andrés Martínez, que ha acudit a veure els avanços en la posada a punt del servei, ha destacat “la importància de garantir un ús inclusiu i adaptat de la platja, i de complir amb els protocols necessaris del nou escenari” i ha recordat que l’any passat el servei va registrar més de 500 usuaris.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací