Colomer pronostica a Borriana un “estiu atípic”, però que a Castelló “es notarà menys per la seua tipologia”

708

El secretari autonòmic ha acompanyat a Safont en la hissada de la bandera de Qualitur a la platja de l’Arenal

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Borriana ha hissat aquest dimarts les seues banderes Qualitur que li ha atorgat la Generalitat Valenciana. Un distintiu que representa que les platges “no sols són un lloc on banyar-se, sinó un lloc on passar una experiència turística de qualitat”. D’aquesta manera ho ha expressat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. Cal destacar també que Borriana manté les seues banderes blaves a la platja de l’Arenal i de la Malva-rosa.

En aquesta línia, l’alcaldessa de la capital de la Plana Baixa, Maria Josep Safont, ha destacat que la localitat vol oferir “la seua excel·lent platja a la ciutadania en un estiu que serà diferent”. Però ha recordat que la nit de Sant Joan “està totalment prohibit l’accés”.

D’aquesta manera, Colomer ha explicat que Turisme espera un “estiu molt atípic”. “És possible que les reserves milloren a l’agost respecte a juliol, però lluitem també contra la por, que és el més complicat de bregar”, ha asseverat el polític autonòmic. D’aquesta manera, el secretari de Turisme sí ha recalcat que la Comunitat Valenciana, una vegada obertes les fronteres internacionals, “ha d’oferir un turisme segur i de fidelitat, no sols per a captar turistes enguany, sinó perquè puguen continuar venint estiu rere estiu”.

Castelló, marcada pel turisme nacional i autonòmic

Això sí, Colomer ha explicat que, per norma general, la província de Castelló no se sustenta principalment pel turisme internacional malgrat les bones dades de l’aeroport abans del coronavirus. “Té un marcat turisme regional i nacional molt fidel, per la qual cosa pot ser una de les províncies a les quals menys afecten els desplaçaments i que menys note la repercussió de la pandèmia en el sector”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací