Mercadona reactiva l’ús de màquines exprimidores de suc en 600 botigues després de paralitzar-ho al març

711

El servei, que va començar en 2016, és operatiu des de mitjan maig i es recuperarà progesivament en els pròxims mesos

Actualitat  Diària

La companyia valenciana recupera el servei de suc de taronja recentment espremut en 600 supermercats després de paralitzar el seu ús el mes de març passat amb l’objectiu de garantir el servei i les necessitats principals dels clients. La reactivació de les màquines exprimidores d’autoservei va començar a mitjan maig i té previst tornar a oferir aquest producte en els seus més de 1.600 botigues en els pròxims mesos.

D’aquesta manera, els “Caps” (clients) podran tornar a gaudir de suc de taronja recentment espremut, llest per a consumir, disponible en la secció de Fruita i Verdura en els tres formats habituals: botella de 250 mil·lilitres, 500 mil·lilitres i 1 litre.

Aquest servei va començar a implantar-se progressivament en 2016, fins que a l’abril de 2017 va estar instaurat en tots els establiments de la cadena. Un projecte que es va desenvolupar a través de la innovació conjunta entre Mercadona, el proveïdor especialista Zumex i els propis clients, tenint sempre en compte les necessitats tant dels clients com de les treballadores i els treballadors de Mercadona.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací