Peñíscola presenta la programación para la fiesta del Carnaval 2020

732

Actualitat Diària

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest matí els actes previstos per a la celebració del Carnaval en el municipi els pròxims dies 14, 15 i 16 de febrer.

El responsable de l’àrea, Ramón Simó, ha explicat que “la novetat d’enguany és l’emplaçament del Tendal de Festes, que està ubicat en el recinte de l’antic Centre d’Estudis”. El divendres 14, a partir de la mitjanit, començarà la festa del Carnaval, amb el ball de disfresses en el tendal, per continuar el dissabte 15, amb la desfilada tradicional de les comparses. A les 19.30h donarà inici la cavalcada en la plaça de Sant Isidre i recorrerà els carrers del nucli urbà fins arribar al Centre d’Estudis, on tindrà lloc el segon ball de la programació, a partir de les 00.00h. La festa arribarà a la fi el diumenge 16, amb la desfilada de la vesprada, la posterior xocolatada popular i el tradicional enterrament de la sardina. “Es tracta d’una festa divertida i desenfadada, apta per a totes les edats; per la qual cosa m’agradaria fer una crida a la participació, tant dels residents de Peníscola com dels visitants”, exposa Simó.

El termini d’inscripció en la desfilada va començar ahir i romandrà obert al llarg d’aquesta setmana. Les comparses hauran de formalitzar-lo en el Servei d’Atenció Ciutadana especificant el nom de la comparsa, el nombre d’integrants, la persona de contacte, i hauran de detallar si volen xaranga per acompanyar; en el cas que així siga, podran sol·licitar-la fins al dia 7 de febrer. Les comparses que necessiten megafonia, poden presentar la sol·licitud fins al 10 de febrer.

La reunió en què es durà a terme l’habitual sorteig per establir l’ordre de sortida serà el pròxim divendres, 7 de febrer, a les 20.00h en el Saló de Plens de l’Edifici Sociocultural.

Recorregut de les desfilades: Carrer de Blasco Ibáñez, Carrer del Mestre Bayarri, Plaça de la Constitución, Avinguda d’Espanya, Avinguda de la Mar, Carrer de Marcelino Roca i Avinguda Akra Leuke fins arribar al Centre d’Estudis.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací