Ballester anuncia dues actuacions de més de 90.000 euros per a millorar el barri Vila-real i adjacents amb el pla #OndaBonica

797

Ballester: “Escoltarem totes les propostes dels nostres veïns per a poder millorar la nostra ciutat entre tots”

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha tornat a traure el seu despatx a peu de carrer per a atendre les demandes dels veïns del municipi. Al costat dels seus regidors, ha acudit a una nova edició de la campanya de reunions participatives ‘Onda barri a barri’ que s’ha celebrat en el barri Vila-real i adjacents en el qual ha explicat les pròximes actuacions que es duran a terme.

Ballester els va mostrar dos projectes que ja estan adjudicats i que poden resoldre un dels principals problemes que tenen els veïns. Molts reclamaven poder tindre més places d’aparcament, per la qual cosa l’equip de govern ha pres la decisió de crear dues noves zones en les quals deixar el cotxe per a descongestionar la zona centre del barri. Es tracta d’unes obres que s’integren en el pla #OndaBonica i tenen una inversió total de més de 90.000 euros.

D’una banda, s’executarà una obra al costat del col·legi Baltasar Rull d’Onda que aportarà als veïns una zona nova d’aparcament en superfície que servirà, a més, per a reduir la perillositat en hores d’entrada i eixida del col·legi. D’altra banda, l’Ajuntament d’Onda durà a terme una altra actuació al carrer Serratella que inclourà places d’aparcament i una zona de descans. Ballester assegura que és important donar-li veu als veïns de la localitat. “Escoltarem totes les propostes dels nostres veïns per a poder millorar la nostra ciutat entre tots”, afirma l’alcaldessa.

Consells de cara a les festes

Els veïns del barri Vila-real i adjacents ja preparen amb entusiasme les seues populars festes en honor al seu patró, Sant Pasqual Bailón, que se celebraran el mes vinent de maig. Per això, no han dubtat a traslladar a l’equip de govern els seus dubtes de cara a millorar les festes.

La tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes, María Prades, ha donat alguns consells per a negociar amb les promotores d’espectacles musicals per a poder crear un programa de qualitat i aconseguir tindre unes festes més netes.

A més, l’Ajuntament d’Onda ha arribat a un acord amb els veïns per a revisar les barreres dels carrers i intentar posar un model amb barrots que facilite i faça més ràpida l’entrada dels serveis d’emergència.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací