Peníscola compta els dies per a obrir una nova edició de l’Escola d’Estiu

800

Sota el nom MUSICAL SUMMER SCHOOL s’han programat activitats relacionades amb aquesta disciplina artística

Actualitat Diària

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola, a través de l’empresa concessionària del servei, OCA GRUP, ultima els preparatius per obrir les portes de l’escola d’estiu, “projecte social que pretén conciliar la vida laboral amb la familiar en mesos en els quals la majoria de famílies de la nostra població estan dedicades al sector serveis per la temporada turística” ha explicat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol.

Peníscola escola d'estiuLes activitats programades estan adreçades, com cada any, a edats compreses entre els 2 i els 12 anys, “i s’hi adapten per trams d’edat i es divideixen per setmanes o quinzenes, repartides en diferents horaris per ajustar al màxim l’oferta a les necessitats de cada família” ha explicat Albiol.

La inscripció pot realitzar-se encar en línia a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.es o en l’oficina del carrer Vilanova d’Avinyó, 63.

Aquest any l’eix temàtic està relacionat amb el món de la música; sota el nom Musical Summer School s’han programat activitats relacionades amb aquesta disciplina artística, a més de gran varietat d’excursions i propostes relacionades amb l’esport i la psicomotricitat.

Totes les activitats tenen un vessant lúdic amb objectius basats en l’educació en valors amb el gaudi del treball en equip, les manualitats, els trucs de màgia, la robòtica educativa, la cuina, la ciència, els jocs d’aigua, així com la festa de l’escuma, holi colors, inflables, cars bojos, festa de globus, etc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací