Compromís es reuneix per a perfil·lar les línies de treball a la Diputació a la propera legislatura

902

Ignasi Garcia: “El nou govern de la Diputació ha de ser un aliat de la Generalitat Valenciana”

Actualitat Diària

Maria Dolores Parra i Ignasi Garcia, nous diputats provincials electes a la Diputació de Castelló per Compromís, s’han reunit amb l’encara portaveu, Xavier Trenco, per tal de possar-se al dia respecte al treball desenvolupat pel grup en la darrera legislatura i definir les noves línies de treball per a la legislatura 2019-2023.

Per a Ignasi Garcia, “el canvi de color polític del govern a la Diputació obri una nova etapa. El nou govern haurà de ser un aliat de les polítiques que es desenvolupen des de la Generalitat Valenciana”. Per la seua banda, Maria Parra ha declarat que “la promoció econòmica de l’interior ha de ser una de les línies troncals per lluitar contra el despoblament.”

Els dos Diputats també han agraït a Xavier Trenco i Pau Ferrando la tasca desenvolupada per ells durant els darrers 4 anys.

“Després de 24 anys de govern del PP, el pacte entre el PSOE i Compromís ha de suposar una modificació en la gestió de la corporació provincial” ha declarat Trenco qui ha recordat com durant quasi un quart de segle el PP ha usat la Diputació per a reforçar el control sobre el territori.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací