L’alumnat del Màster ELIT de l’UJI rep els diplomes per la participació en el Virtual Business Professional project

615

Actualitat Diària

L’alumnat de la XIV edició del Màster Universitari en Llengua Anglesa per al Comerç Internacional / English Language for International Trade(ELIT) de la Universitat Jaume I que ha participat per tercer any consecutiu en el Virtual Business Professional project (VBP), organitzat per la University of Southern Califòrnia, juntament amb les empreses Google, Amazon i Starbucks; va rebre el passat 13 de juny els diplomes que corroboren la seua la aportació en aquesta edició.

L’acte d’entrega va comptar amb l’assistència de la vicerectora de Cultura i Relacions Institucionals de l’UJI, Carmen Lázaro, i del degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials, Andreu Casero.

En aquesta edició de 2019 han participat 653 estudiants de catorze universitats dels EUA, el Canadà, Alemanya, França, Finlàndia, Lituània i l’Índia, juntament amb l’UJI. D’aquesta manera, la Universitat Jaume I es consolida com a centre pioner a Espanya en projectes d’aquest tipus, i ja es troba organitzant la seua participació en la nova edició que es realitzarà a partir de febrer de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací