Peníscola demanarà subvencions de Avalem Experiència i Avalem Joves per lluitar contra l’atur

705

S’ha proposat a la Junta de Govern local la sol·licitud de l’ajuda per a la contractació de dos persones

Actualitat Diària

La Regidoria de Turisme, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Peníscola sol·licitarà les subvencions dirigides a corporacions i entitats locals de la Comunitat Valenciana del programa Avalem Experiència i Avalem Joves de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Avalem Experiència és una subvenció destinada a la contractació de persones d’almenys 30 anys d’edat, desocupades com a conseqüència de la conjuntura derivada per la Covid-19.

Des de l’àrea d’Ocupació s’ha proposat a la Junta de Govern local la sol·licitud de l’ajuda per a la contractació de dos persones desocupades durant almenys sis mesos en jornada completa per a la realització d’obres o serveis d’interés general.

Quant a Avalem Joves, es tracta d’un programa d’incentius a la contractació de persones joves per entitats locals dins del marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil 2020. La Regidoria d’Ocupació ha sol·licitat aquesta ajuda a l’entitat Labora per a la contractació de dos treballadors del Grup 2 de cotització.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací