La Setmana Tàrrega torna a Benicàssim amb Ana Archilés com a primera artista convidada

715

Natural d’Almassora, en l’actualitat és professora en el Conservatori Professional de Música “Mestre Tàrrega” de Castelló

Actualitat Diària

Els acords del compositor Francesc Tàrrega sonaran hui a Benicàssim amb motiu de l’inici de la Setmana Tárrega. Ana Archilés és l’encarregada d’obrir el cicle de concerts que es desenvoluparan fins dissabte i amb el qual el municipi mantindrà viu el Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega, malgrat l’ajornament de la LIV edició al 2021.

Villa Ana acull aquesta vesprada a les 20.00 hores el concert “Entorno a Tárrega” que ofereix Ana Archilés. Natural d’Almassora, en l’actualitat és professora en el Conservatori Professional de Música “Mestre Tàrrega” de Castelló i des de la seua primera actuació en públic als 9 anys d’edat, ha anat enllaçant concerts com a solista i amb diverses agrupacions de càmera a Espanya, Portugal, França, Suïssa, Centreamèrica, Itàlia, el Japó i la Xina, havent gravat tres CDs. Compositors com Claudia Montero, Rolando Navarro, Alfredo Sanz, Rafael Beltrán, Virginia Yep i Angelito Agcaoíli li han dedicat les seues obres.

Dins del programa preparat per a aquesta vesprada, Ana Archilés estrenarà dues interpretacions dedicades a Ana M.ª Archilés Valls, Luna d’Angelito Agcaoíli i Recuerdos varios de Virginia Yep. Així mateix, els acords del gran Francesc Tàrrega estaran més que presents en el recital d’aquesta vesprada i els assistents a Villa Ana podran gaudir de Recuerdos de la Alhambra, Gran Vals, Lágrima i la Gran Jota així com Dos Polkas (Pepita i Rosita) i Cuatro Preludios.

Per al concert d’aquesta vesprada es va obrir una inscripció prèvia a causa del limitat aforament i ja s’han completat totes les localitats disponibles, però com ha explicat el director del certamen, José Morales, el concert es retransmetrà en directe per streaming a través de la url https://youtu.be/az5h9kqaxe8.

Després del concert d’aquesta vesprada, la Setmana Tàrrega es desplaçarà demà als jardins de Villa Elisa i el guanyador del Primer Premi, Premi Tárrega i Premi del Públic en l’última edició del Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega de Benicàssim, Domenico Mottola presentarà el disc gravat com a guardó del prestigiós certamen.

Finalment, també en Villa Elisa, el guanyador de l’edició del 2018 del Certamen Alí Arango, al costat de Josué Fonseca interpretaran el dissabte 29 “Difuminando barreras entre lo clásico y lo popular”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací