Borriana manté en setembre les visites guiades als racons més representatius i històrics de la ciutat

666

La visita respectarà en tot moment les mesures sanitàries establertes, en què serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot el recorregut

Actualitat Diària

Després de la bona acollida de les visites guiades del mes d’agost, la regidora de Turisme, Sara Molina, Sara Molina, juntament amb la regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, han ampliat les visites turístiques y han presentat noves dates per al mes de setembre, que s’afegiran a les activitats alternatives de les festes de la Misericòrdia 2020.

Segons la responsable de Turisme, “després que les places oferides a l’agost per a les visites guiades a Borriana s’esgotaren tan ràpidament i davant l’enorme demanda, no hem dubtat a ampliar les dates per a tres dissabtes de setembre, amb un total de 75 places, que permetran a més persones gaudir de la iniciativa “.

ACTIVITATS CULTURALS copia 2Aquesta ampliació es durà a terme en col·laboració amb la Regidoria de Festes. Segons ha destacat Lluïsa Monferrer, “Vaig vore que era una gran oportunitat poder introduir aquesta activitat turística com una alternativa més als actes que hem hagut de suspendre de les festes a causa de la situació sanitària que estem vivint. Amb la visita guiada oferim una opció cultural diferent dins d’un programa alternatiu a les festes de la Misericòrdia d’enguany”.

Les activitats, per a tots els públics, tindran una capacitat fins a 25 persones per dissabte, amb punt de trobada a la plaça Major, enfront de l’Ajuntament, i es repartiran en les dates i activitats següents:

Dissabte 5 de setembre. Visita “Borriana Modernista”, a les 19h. Es podran conéixer diferents aspectes dels habitatges d’arquitectura modernista de principis del segle XX que es van construir a Borriana a l’empara de l’auge econòmic derivat del comerç de la taronja.

Dissabte 12 de setembre. Visita “Borriana Històrica” (nocturna), a les 22h. Els participants poden adquirir una visió diferent de la part més antiga de la ciutat, la seua història i els edificis més destacats, amb l’ajuda de la il·luminació nocturna. Es visitarà la part històrica, amb la Basílica del Salvador, declarada Bé d’Interès Cultural, al Pas de Ronda, la Cripta, la Vila Medieval, el Templat i les muralles.

Dissabte 19 de setembre. Visita “Empremtes de la Guerra Civil”, a les 19h. Que finalitzarà amb la visita al refugi antiaeri del camí d’Onda.

Les persones que desitgen participar en cadascuna de les visites guiades s’han d’inscriure en l’oficina Tourist Info Borriana a la plaça Major, 1, de manera presencial o cridant al telèfon 964 570 753.

La visita respectarà en tot moment les mesures sanitàries establertes, en què serà obligatori l’ús de la mascareta durant tot el recorregut i caldrà mantindre la distància de seguretat.

La regidora de Turisme, Sara Molina, ha destacat que aquesta activitat permetrà a les persones participants “descobrir una visió diferent dels edificis i espais més antics i representatius de la ciutat, amb les edificacions més destacades i amb l’ajuda de la il·luminació nocturna”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací