Peníscola anuncia a l’empresariat turístic més inversió en promoció de la destinació per a l’arrancament de la campanya

630

Actualitat Diària

Aquest matí s’ha celebrat una trobada entre diversos membres de l’equip de govern i representants de l’empresariat turístic de la localitat. El motiu de la va reunir ha sigut comunicar al teixit empresarial “el compromís ferm de l’Ajuntament amb el sector turístic, que suposa els sustent de més de 1500 famílies en la localitat”, en paraules del mateix alcalde, Andrés Martínez.
El munícipe, ha anunciat més inversions en promoció de la destinació per a l’arrencada de la campanya, abans de la Setmana Santa, “per a donar suport a la tasca dels empresaris locals i continuar reforçant la nostra notorietat i imatge de marca després del pas del temporal per la nostra costa”.
Així, la regidora de l’àrea de Turisme, Raquel París, ha detallat que des del departament s’estan programant ja accions de street màrqueting, publicitat en mobiliari urbà en diverses ciutats espanyoles, així com la participació de Peníscola en mitjans especialitzats i campanyes promocionals en motors de cerca de reserves.
“Creiem fonamental que es reforce la nostra imatge positiva i que l’eventualitat del temporal i els seus efectes en la nostra costa, no tinguen un impacte negatiu en les reserves d’aquesta temporada” ha explicat el propi alcalde.
Els empresaris turístics han respost molt favorablement a la proposta i han manifestat la seua satisfacció per la rapidesa en la qual l’administració local ha reaccionat per a retornar el municipi a la normalitat.
L’equip de govern local ha transmés, també durant la trobada, les tasques realitzades per a pal·liar els efectes del temporal marítim en la costa del municipi i les accions previstes per a poder obrir la temporada de bany. Se’ls ha informat tambnién que des de l’executiu local s’ha sol·licitat la col·laboració tant del Govern com de la Generalitat per a arribar als festius de Pasqua, “amb tots els deures fets”.
Des de l’àrea de Serveis i en matèria d’emergències, l’Ajuntament ha destinat ja a pal·liar els efectes del temporal, al voltant de 160.000€, xifra “que s’incrementarà a mesura que es vagen efectuant millores” per això, ha manifestat Martínez, “necessitem que totes les administracions s’involucren en aquesta tasca amb l’objectiu comú d’iniciar la campanya amb totes les garanties, tant per als residents, com per al sector turístic”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací