Peníscola ajorna el cobrament de les taxes municipals fins a l’últim trimestre de l’any

578

A més, l’Ajuntament ha decidit que bonificarà aquelles que estiguen subjectes al desenvolupament de l’activitat econòmica

Actualitat Diària

En el Butlletí Oficial de la Província s’ha publicat ja el calendari definitiu de cobrament d’impostos i taxes en els municipis de Castelló. En el cas de Peníscola, després de solicitar des de l’Ajuntament l’ajornament dels cobraments, s’han retardat fins a l’últim trimestre de l’any, en el cas de les taxes municipals.

En el tercer període, del 6 de juliol al 7 de setembre, previst per la Diputació, a Peníscola es tramitarà el cobrament de l’IBI, i el càrrec dels rebuts domiciliats es programarà per al dia 6 d’agost.

Pel que respecta a les taxes municipals, es desplaça el cobrament a Peníscola fins al quart període, del 15 de setembre al 16 de novembre. El càrrec dels rebuts domiciliats es realitzarà el 15 d’octubre. En aquest període es cobraran els rebuts de IAE, IVTM, i taxes com residus, guals o cementeri.

La regidora d’Hisenda, Dolores Bayarri, ha ampliat ja que les taxes d’ocupació de via pública, per exemple, es bonificaran en funció dels mesos d’activitat realitzada, “per descomptat, no cobrarem la taxa que és, a més, autoliquidable, si no s’ha fet un ús de l’espai” ha explicat. En cas que s’ocupe de forma parcial, s’adequarà l’import de la taxa al temps de desenvolupament de l’activitat econòmica.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací