Betxí repartirá mascaretes a tots els menors de 14 anys del municipi

606

Serà el personal de la Creu Roja qui finalment farà efectiva la distribució de tot el material

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Betxí repartirà en els pròxims dies una mascareta a cada un dels xiquets i xiquetes de la població. La decisió s’ha anunciat després que el govern central oficialitzara que a partir del pròxim dilluns els més menuts podran eixir a fer passejades al carrer acompanyats d’un adult. En este sentit, l’actuació no implica que els infants hagen de dur obligatòriament la màscara, sinó que la iniciativapretén que els mateixos progenitors ja compten amb una eina homologada de protecció per tal d’evitar contagis del Covid-19.

Es calcula que el repartiment de les mascaretes arribarà a unes 900 famílies, que seran distribuïdes directament als domicilis particulars una vegada arribe el carregament de Xina gestionat per la Diputació de Castelló, previst per a la primera setmana del mes de maig. Així mateix, també es distribuiran a aquelles persones entre 14 i 65 anys que siguen vulnerables al contagi.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha apuntat que “tenint en compte que els majors de 65 anys ja poden accedir a les mascaretes distribuïdes gratuïtament a les farmàcies i que ara arribarem a 900 famílies, podem dir que la gran majoria dels domicilis de la població ja comptaran amb este mecanisme de protecció individual”. Remolar ha subratllat que “des del consistori estem treballant al màxim en matèria sanitària i social per aconseguir eixir d’esta situació al més prompte possible”.

Gràcies a la gestió de voluntaris s’està organitzant el repartiment pels carrers del municipi i serà el personal de la Creu Roja qui finalment farà efectiva la distribució de tot el material.Cal destacar que l’Ajuntament de Betxí va encarregar 1500 unitats, amb una inversió que ronda els 3500€ i que les mascaretes són de tipus FPP2 i reutilitzables diverses vegades.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací