L’Institut Valencià de Cultura cedeix el Palau de Congressos de Castelló a La Caixa per a concerts escolars

645

El concert que ha previst el conveni en la capital de la Plana serà la representació de l’espectacle ‘That’s a Musical’

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i la Fundació La Caixa per a l’organització conjunta de concerts escolars en el Teatre Arniches d’Alacant i a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló.

Els concerts que ha previst el conveni són quatre representacions de l’espectacle ‘That’s a Musical’ a l’Auditori i Palacio de Congressos de Castelló i quatre representacions de l’espectacle ‘Bitàcora. Un quadern musical’ en el Teatre Arniches d’Alacant.

Segons estableix aquest acord, el Institut Valencià de Cultura cedirà gratuïtament i assumirà els costos d’utilització del Teatre Arniches d’Alacant i de l’Auditori i Palacio de Congressos de Castelló. A més, acordarà amb La Caixa els aspectes tècnics de les representacions, el control d’accés del públic, la vigilància d’instal·lacions i els tècnics d’escenari i s’ocuparà del manteniment de les instal·lacions.

També realitzarà la convocatòria per a les escoles, gestionarà la reserva de grups i difondrà l’activitat.

Per part seua, La Caixa realitzarà la planificació i l’organització artística dels concerts i elaborarà els dossiers pedagògics. També s’encarregarà de gestionar la contractació i pagar els honoraris pels concerts i les despeses derivades per allotjament, manutenció i desplaçament.

De la mateixa manera, produirà el material de premsa consensuat amb el IVC. Així mateix, produirà el material pedagògic i el posarà a la disposició del professorat a través de la pàgina web corresponent.

Totes dues parts inclouran els elements identificatius de les dues institucions en tota la publicitat que es genere.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací