L’Ajuntament d’Onda sol·licita tests massius i màscares a la Generalitat i Diputació de Castelló

713

L’alcaldessa Camina Ballester mostra la predisposició del consistori de pagar el cost del material si fóra necessari

Actualitat Diària

Carmina Ballester, alcaldessa d’Onda, va remetre aquest dimarts sengles cartes al president de la Generalitat, Ximo Puig, i al president de la Diputació, José Martí, per a sol·licitar-los tests massius amb els quals fer la prova del Covid-19 a tots els onders, tal com recomana l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i els experts. Aquesta mesura preventiva té com a objectiu detectar a aquelles persones asimptomàtiques, però que sí que poden transmetre el virus a uns altres.

“Els països que estan superant la crisi ens han ensenyat que la mesura més eficient són els tests massius a les persones que han superat la malaltia, als professionals sanitaris, a treballadors essencials que mantenen la seua activitat laboral i, finalment, a tota la població. Només amb aquest control exhaustiu dels portadors del virus podrem acabar com més prompte millor amb aquesta crisi sanitària i econòmica”, ha manifestat en la seua missiva l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester.

Així mateix, la primera edil també ha demandat al govern autonòmic i provincial més màscares per a poder proveir a tots els onders com a mesura preventiva, ja que malgrat la recomanació del Govern d’Espanya de portar-les la majoria de ciutadans no poden comprar-les en estar esgotades.

Finalment, Carmina Ballester trasllada a Puig i Martí, en cas que fóra necessari, la predisposició de l’Ajuntament d’Onda a pagar el cost d’aquests materials, “perquè ara mateix no hi ha més prioritat que la salut dels onders”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací